Galatasaray'a Tunuslu Stoper! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'a Tunuslu Stoper!


5149928.jpg


Savunma sıkıntısını gidermek için yola çıkan Galatasaray, Valencia’nın tecrübeli defans oyuncusu Aymen Abdennour'a göz koydu. İki sezon önce 22 milyon euroya İspanyol ekibine transfer olan futbolcu, bir aydır sakatlığı nedeniyle takımında görev yapamadı.

Galatasaray savunmasına aradığı lideri buldu: Aymen Abdennour...

Bir taraftan golcü transferi için çalışan Cim-Bom, diğer taraftan da savunma hattını güçlendirmek için uğraş veriyordu. Bu noktada gündeme gelen isim, Valencia’nın Tunuslu stoperi Aymen Abdennour oldu. 27 yaşındaki savunmacı için bir süredir takipte olan sarı-kırmızılıların kulübüyle büyük oranda anlaştığı, Abdennour için son kararın verilmesinin beklendiği belirtildi.

Vitor Hugo’yla ilgili Tudor’un bazı çekincelerinin bulunmasının yanı sıra Palmeiras’ın istediği yüksek bonservis ücreti yüzünden Abdennour’a odaklanan sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcu için 6-7 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Valencia, Tunuslu oyuncuyu 2 sene önce Monaco’dan 22 milyon euroya almıştı.

İspanyol kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Abdennour’un, geride kalan 2 sezonda La Liga’daki performansı pek parlak olmamıştı. Buna rağmen Abdennour’un önemli bir piyasası olduğu ve birçok takımın yaz dönemi için transfer listesinde bulunduğu belirtildi.

Teknik direktör Tudor’un Tunus’lu oyuncuya çok sıcak baktığı ve aradığı profile uygun bir isim olarak gördüğü bildirildi. Sakatlığı yüzünden yaklaşık sahalardan uzak kalan Abdennour’un durumunun ciddi olmadığı ifade edildi.

Skorer











 
serdar aziz - tolga cigercinin durumu ortada. artık sağlam savunmacılar alsak diyorum. vida-pazdan ikilisi defans icin yeterde artar, gerisini salla.
 
Üst Alt