Galatasaray’a Yeni Popescu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray’a Yeni Popescu!


chiriches-09-06.jpg


Galatasaray, 27 yaşındaki Vlad Chiriches transferi için Napoli ile 5 milyon Euro karşılığında anlaştı. Futbolcuya da senelik 2.5 milyon Euro ödenecek.

Galatasaray, geçen sezon büyük sıkıntılar yaşadığı savunma bölgesine aradığı ismi buldu. Galatasaray yönetimi, Napoli'de forma giyen Rumen Vlad Chiriches için uzun süredir nabız yokluyordu. İtalyan yöneticilerin bonservis fiyatında indirime gitmesiyle iki kulüp arasında 5 milyon Euro'da anlaşma sağlandı. Daha önce futbolcuyla prensipte anlaşan sarı-kırmızılılar, Rumen stopere senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek.

Teknik Direktör Igor Tudor'un özellikle kadroda çok görmek istediği Vlad Chiriches, geçen sezon Napoli'de 15 maçta forma giydi. Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş karşısında da sahaya çıkan Chiriches'in 2 de golü bulunuyor. Romanya Milli Takımı'nda da forma giyen 27 yaşındaki stoper, geçen yaz Avrupa Şampiyonası'nda da ilk 11'de oynamış ve etkili futboluyla dikkat çekmişti. Chiriches, Galatasaray'ın yeni Popescu'su olacak.

AMKSPOR



 
5 cok para ama serdar aziz' verilen bonservisten sonra normal geliyor. umarım aldıgı paranın hakkını sonuna kadar verir.
 
5 çok ya böyle gözden düşmüş bir adam icin. Üstüne 2-3 daha koy Vida yı al hem daha genç hem daha iyi.


sent via GSC
 
Son zamanlarda iyi değil Chiriçheş üstelik 5m bonservis çok fazla üstelik ihtiyacımız olan tipte stoper değil

Bizim yeni Bülent Korkmaz 'ı bulmamız gerekiyor sonra yanına Popescu bakarız ...
 
Popescunun yandan yemisi olur en fazla.gitmisler 5m bayilmislar bir de yarin bjk vidayi 6m a aldiginda sovmeye devam ederiz dursuna
 
Üst Alt