Galatasaray'da 2 İsim Dokunulmaz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da 2 İsim Dokunulmaz!


C_iSxTyXoAAUwi9.jpg

FutbolArena
- Haftanın yarısını tesislerde hazırlattığı özel ofisinde geçirecek olan Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Tudor’un raporu doğrultusunda sezon sonunda kapsamlı bir operasyona imza atacak.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre Kasımpaşa yenilgisinden sonra masaya yumruğunu vuran ve takımdaki sorunun ’futbolcuya dayalı düzen’ olduğunu düşünen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düğmeye bastı.

Antrenmanları takip edecek olan başkan, takımı gözetim altında tutacak ve iç disiplini sağlayarak transferle bizzat ilgilenecek. Özbek’in bilgisi dahilinde sportif direktör Cenk Ergün, yurt dışına çıktı. Tudor’un raporu doğrultusunda sezon sonu kapsamlı bir operasyon söz konusu.

Eldeki stoperlerin üçlü savunmaya uymadığını anlayan Hırvat teknik adam, transfer stratejisini 4-2-3-1’e göre belirledi. Buna göre; sağ bek, sol bek, stoper, ön libero, sağ kanat, forvet ve forvet arkası takviyeleri gündemde.

Muslera ve Selçuk dışındaki herkes için gelecek tekliflere kulübün kapısı açık. Podolski dışında Chedjou ayrılmak için gün sayıyor.

Kadro dışı kalmaktan son anda kurtulan Cavanda ve De Jong topun ağzında. Bruma ve Sneijder’in durumları belirsiz. Özbek ve Tudor yeni sezonda takımı gençleştirmeyi ve Florya’da iç huzuru sağlamayı planlıyor. Tüm takıma verilen para cezasını şimdilik uygulamaya koymayan Galatasaray yönetiminin aldığı bu kararın arkasında ’mali’ nedenler olduğu öne sürüldü.

Futbolculara her ay borçsuzluk kağıdı imzalatan yöneticilerin, bu konuda bir sorun yaşamamak için şimdilik harekete geçmediği, disiplinsiz tavırların görülmesi durumunda cezaların uygulanacağı iddia edildi.
 
Ulan daha Selçuk diyorlar valla kafayı yiyecem yav

Sırf şu Selçuk'u kesecek Td kimse o gelsin artık Avcu Terim Luce filan bir Allahın kulu gelip kessin şu Selçuk'u artık ...
 
FUtbolcularda az onur varsa o kağıdı imzalamaz hadi bakalım der, öyle para verip haber yaptırayıma benzemez olay
 
Bir karar verin artık Tudor gelecek sezon var mı; yok mu!!!

Bakın bu ikilem bile yönetime güven olmayacağının göstergesidir. Tudor'dan daha güçlü etkili bir isim bulsunlar anında gönderecekler adamı. Rezillik yahu; hayatım boyunca takımdan bu kadar utandığımı hatırlamıyorum!
 
Selçuk'un dokunulmazlığı nedir arkadaş? İnsanın aklına ya vurduyor ya da vuruyor diye şeyler geliyor.... Ulan nasıl kulüp yönetimidir ya!!! Taraftarı deli etmek için ellerinden geleni yapıyorlar...
 
Selcuk mu ? Of

yani bu adamdan o kadar tiksiniyorum ki , musleranin kafamdaki maksimum artisi ile selcuk algisini toplasan musleranin degeri leo francoya iner o derece
 
Üst Alt