Galatasaray'da 3 İsimle Yollar Ayrıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da 3 İsimle Yollar Ayrıldı!


gs5-640.jpg


Galatasaray'da Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü, Grosskreutz transferinde skandala imza atan Uğur Yıldız ve Pazarlama Genel Sorumlusu Sinancan Sözen ile yollar ayrıldı.

Galatasaray, Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü ile yollarını ayırdı. Ali Öğüdücü ile birlikte Grosskreutz transferinde skandala imza atan Uğur Yıldız ve Galatasaray Spor Kulübü'nde Pazarlama Genel Sorumlusu Sinancan Sözen'in görevine son verildi.

Ali Öğüdücü, 1 Mart günü açılışı yapılan Galatasaray müzesinin tanıtımını yapmıştı.
Mynet

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Yorumlarını alalım renktaşım.Kulüp içindeki profesyonellerden çok yakınmıştın yanlış hatırlamıyorsam?

evet ama en iyilerinden biri gitti suçu lutfi arıboğanın ekibine ters düşmesi oldu maalesef çok üzüldüm alttan emeğiyle gelip gs storelardaki mağaza sahiplerinin teminat mektupları varmış gibi gösterildiğini aslında olmadıklarını, depo olarak kira ödemektense boş stadın bodrumlarına getirilmesi fikri, store binası ile stadın arasına özürlü ürüsnlerimizi satacak çadır açtırması, workintonu getirmesi müzeyi açması ki herkes ev sahipliğine hayran kalmıştı...

galiba yukardan zembille inen mali işlerden sorumlu olup 5.yönetimini gören ama ebru köksalın ekibinden olması hasebiyle sanırım bir türlü borçtan sorumlu tutulmayan sedef hacısalih oğlu ve genç kadın sporcularımızla yaşadığı seviyeli ikişkilerle gündemden düşmeyen orkun darnel yemişler ali beyin başını...
 
vali hikayesi geldi aklıma

vali yi şikayet etmiş bölge ahalisi ,her iş için bizden para topluyor resmen bizi haraca bağladı diye

valiyi görevden almış payitaht ,yeni vali atamış bölgeye

giden vali yemek vermiş ,giderayak ahali ile konuşmak için

demiş ki "yahu bana verdiklerinizi çok gördünüz ama benim küp dolmuştu artık ,çok zorlamayacaktım sizi bundan sonra,yeni gelenin küpü boş ,haberiniz olsun"
 
Üst Alt