Galatasaray'da Alan Gerçekleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Alan Gerçekleri


Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın peşinde olduğu Alan Carvalho transferindeki son durumu yazdı. "Ne sebeple olursa olsun santrfor transferinin hala yapılamamış olması 'Terim'in idari ve sportif arkadaşları'nın eksi hanesine yazar" diyen Çelikler, "Gelen bilgiye göre Alan, G.Saray'dan yıllık 4 milyon Euro'dan 3+1 yıl kontrat ve 4 milyon Euro da imza parası istiyor. Alan'ın 'imza parası' ısrarı şu anda transferin önündeki en büyük engel" ifadelerini kullandı.

2291182_810x458.jpg

Sevgili Galatasaraylı okurlarımdan biri mesaj attı ve dedi ki, "Abi, biz Galatasaraylılar olarak 4 Ocak'ta başlayan 2. transfer döneminden bu yana geçen bir hafta 10 gündür değil Ağustos'tan bu yana tam 5 aydır forvet bekliyoruz. İtirazımız bunadır.." Osman Asal kardeşimin bu mesajını okuduktan sonra kendisine ve kendisi gibi düşünen Galatasaraylı dostlara hak verdim.

27 Ağustos'ta Modeste'yi; 30 Ağustos'ta Cornelius'u transfer ettiğini sanan! G.Saray yönetimi, 31 Ağustos'ta son bir umut Seleznov ve Wagner Love'a kadar kovalamış ama sezona Eren Derdiyok ile başlamıştı. Sezon içinde de defalarca Abdürrahim Albayrak çıkıp "Devre arası transferlerimizle..." diye başlayan açıklamalar yapmıştı. Şimdi, zaten yaz transfer döneminde ama öyle ama böyle transfer yapamayan bir yönetim ne yapmalıdır? Bence olması gereken sezon sürerken transferi bitirmeli ve 4 Ocak'ta imza törenini yapmalı.. Çünkü G.Saray özelinde durum "ani gelişen" bir hadise olmaktan çok 5 aydır yapılamayan bir santrfor transfer hikayesini aldı.. G.Saray başkanı ve yönetimi ya da Fatih Terim'in deyimiyle "idari ve sportif işlerle ilgilenen arkadaşlar!" bu süre içerisinde yeterince çalışma yapmamışlar demek ki. Yahut Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un istenmeme kararının getirdiği ekstra mali yük kendilerini yavaşlatıyor. Ne sebeple olursa olsun santrfor transferinin hala yapılamamış olması "Terim'in idari ve sportif arkadaşları"nın eksi hanesine yazar.

Gelelim adeta "Gelecek ve sihirli değneği ile kurtaracak" diye beklenilen Alan'ın transfer gerçeklerine. Brezilyalı oyuncu, Çin kulübünden yıllık 6 milyon Euro kazanıyor ve 1 yıl daha kontratı var. Çin kulübü, "Bu yılın 2. yarısı ve gelecek yılın 6 milyon Euro'luk alacağını bonservisine sayalım git" diyor. Oyuncu da G.Saray'dan yıllık 4 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma istiyor. G.Saray yılda 4 milyon Euro'yu kabul etmiş gözükse de açmaz oyuncunun istediği imza parasında..

2290486_88383407edaad0800b80e0a0b80e6847.jpg

Alan, ben 9 milyon Euro bırakacağım; (3 milyon Euro bu yılın 2. yarısından 6 milyon Euro gelecek yıldan) bunun 6 milyon'unu siz verin diyor. G.Saray bu bedeli fazla buluyor. Şu anda oyuncu kaynaklarından bana gelen bilgiye göre Alan, G.Saray'dan yıllık 4 milyon Euro'dan 3+1 yıl kontrat ve 4 milyon Euro da imza parası istiyor. Bir takım pazarlıklara rağmen oyuncu imza parasında 3.5 milyon Euro'dan aşağı henüz inmemiş. Bu da yıllık 4 net isteyen oyuncunun maliyetini artırıyor. G.Saray'ı biraz engelleyen durum bu. Bu direnci kırmak adına transfer satrancı oynayan G.Saray da başka oyuncularla görüşüyor. Satrancın sonu ne olacak belli değil. Ama Alan'ın "imza parası" ısrarı şu anda transferin önündeki en büyük engel. Demba Ba ise 2. santrfor olarak transfer edilebilecek bir isim. Ağustos 27'den bu yana santrfor alamayan G.Saray yönetimi bakalım bu dönemde santrfor ve 2. forvet takviyesini hangi şartlarda yapabilecek.

Habertürk
 
Lanet olsun!
Hakikaten cok ucuk paralar. Care alt yapi. Afrikadan 10 15 tane yetenekli cocuk bulup alt yapiya koymaliyiz. 3 yil 16 milyon euro cok ucuk rakamlar
 
Ne imzaymış arkadaş! Her gün onlarca imza atıyorum. Kimse bize metelik vermiyor. Firmalar yılbaşında ajanda, takvim gönderir o kadar!
 
2,5 sene ve 3 milyon yillik +primlerden fazla verilmemeli. 2 kere capraz bagsi yirtilmis ve 4 senedir cinde oynayan adam üzeri konusuyoruz. Zaten bana kalarsi artik 3 milyon üstünde para alan olmazsa daha iyi olur.
 
Yönetimin düşündüğü tek santrafor Alan mı? Yok mu bunun alternatifi görüşülen başka biri. Bu da başka bi rezalet.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
4 yıllık maliyeti 20 mil.€ olacak bu adamın oha !

Bizde bonservissiz adam alıyoruz diye seviniyorduk aman aman uzak dursun bu saatten sonra istemem Alan 'ı filan ...

4 mil.€ imza parası verecek olsak Balotelli gelirdi anasını satayım ...
 
Alt yapımızda Ali Yavuz Kol var, Ahmet Sivri var boş yere milyon eurolara forvet transfer etmeye hiç gerek yok. Abdurrahim Albayrak'ın böyle dediğini hayal edebiliyorum.
 
Bu adam yalancının teki şu adama güvenip yorummu yapiyosunuz daha geçen gün apo basın mensuplarını toplayıp serdar affedildi diye açıklama yapam adam değilmi apo çıktı yalanladı çıksın hangi basın mensubuysa söylesin dedi onun cevabını versin bu herif ilk önce
 
bu şekilde gelecekse gelmesin ne anlamı kalıyor ki bonservissiz olmasının..Bu herife avrupada yıllık verilecek max 3tür..Zaten 4 yılda yıllık ücretten 4 milyon€ ekstra kazanacak..4 de imza parası resmen 8 milyon bonservis baymış olacağız tek farkı vadesi uzun
 
Valla millet ya art niyetli ya da okuduğunu anlamıyor. Kaç kez duydum deniyor ki o zaman gomis niye gitti... Yahu gomis eğer zam istemese zaten takımdaydı yani yılllık 4 bile versek şimdi alana, gomisin istediği maaştan daha düşüğe gelmiş oluyor neyini anlamadınız??? Gomis imza parası istemedi mi? Ki bu imza paraları yalan aslında önceki kulüpten vazgeçilen maaşın "yeni" popüler adı...

3.5'tan 3'e iner imza parasında 19 ocakta da kamptan ayrılır gelir imzalar. 3.5 marcao + 3 alan + 0 emre + 0 demba ba bonservis ve imza paralarıyla 4 transferimizi yapar en fazla oyuncu transfer eden takım oluruz.

serdar-eren-rodrigues-birhanı da göndererek takımdaki oyucu sayısını da stabil tutmuş oluruz en kötü. Hatta takribi 1-1.5 milyon euroda bonservis karımız devreder sezon sonuna serdar ve eren 0 liraya gitse de...
 
Bonservis elinde olan ve imza parasi olmayan her hangi bir oyuncu olabilir mi zaten?
Forvetler en cok parayi kazanan oyuncular ama yukarida yazilanlar eger dogru ise maliyeti cok yukseklere cikiyor.
Ama yine de forvet alamamak icin engel degil tek Alan mi var forvet pazarinda? Haydi diyelim ki tek o var onu becerip de getirsinler o zaman.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
bu adam kimdir ne başarısı vardır da 4 milyon verecekmişiz. 3 milyon bile fazla. 29 yaşına gelmiş, kariyerindeki en iyi takım salzburg olan adamın yıllık maliyeti imza paralarıyla 5 milyonu buluyor. zannedersin drogba alıyoruz. gidin başka bir adam alın arkadaş. 6 ay boyunca ne yaptınız, gerçi yan gelip yattığınız bugüne kadar forvet alınmamasından belli

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt