Galatasaray'da Alan Gerçekleri - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Alan Gerçekleri


Mantık aynı modeste ile 1 ay herkesi oyala sonra bir şeyler uydur olmadı de.Tabiki dünyada başka forvet yokmuş gibi 20 gündür alan ile oyalan sonra basına ha bakın bu yıllık çok para istiyor dedirt imza paraları filan uçmuş diye haber yaptır yine forvet alama.Bunlar aponun işi değil başkan olacak içten pazarlıklı herifin işi.Apo ortaya piyon olarak atılıyor cahil olduğu için zaten hemen atlıyor herşeye.Sanırım büyük olaylar çıkacak yakında maçlarımızda.Derhal bu başkan olacak sıfatsız herifin klüpten el çektirilmesi lazım.Yoksa durum çok vahim.
 
Malsan Galatasaray yönetiminin transfer sorumlusu olmayacaksın alan malan hikaye. Hocasıyla sorun yaşayan, kulübünde yedek kalmaktan bıkan bir dünya futbolcu var birazcık bilgiyle ve iknayla 2 günde takıma katarsın ama dedimya malsan, bilgisizsen, beceriksizsen taraftarı kendine sövdürüp durursun.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Mesele yonetime vurmaksa bir sonuc elde edemeyiz . Butun rakiplerimiz de benzer durumda , futursuz harcama yapan 3 buyukler birbirinden beter durumda , bunun ortak bazi sebeplerini reddederek surekli yonetim terim
Yonetim terim demek cok sig kaciyor

Ne alakası var ? 6 aydır forvet alınamıyor, kadro boşaltılıp yerine hiç kimse alınmıyor hala yönetime bir şey diyemeyiz diyorsun. Hiç transfer yapmadan devam etsek şuan daha iyi durumdaydık. Bu kadroyla seneye şampiyonlar ligine de katılamayınca göreceğiz.
 
Üst Alt