Galatasaray'da Baskın Seçim Sesleri! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Baskın Seçim Sesleri!


5d53c06f66a97c854f2c0b9c

Mahkemeden ‘Denetleme Kurulu’nun seçimi yönünde karar çıkması üzerine yönetim, bütün kurulları seçime götürmek için çalışma başlattı. 2 Eylül’e kadar Mustafa Cengiz yönetimi ‘Olaganüstü seçim’ kararı açıklayabilir.

GENEL Kurul’un aldığı ‘İbrasızlık’ kararına yönetimin mahkeme tarafından tedbir koydurmasıyla, seçim gündemden çıktı. Ancak mahkeme Denetleme Kurulu’nun seçime gitmesine de hükmetti. Dernekler Masası, seçime gidilmesi konusundaki yazı 2 Ağustos’ta Galatasaray yönetimine ulaştırdı. Yasaya göre; 2 Eylül’e kadar Sarı-Kırmızılı yönetimin Denetleme Kurulu seçimleri için tarih açıklaması gerekiyor. Ancak yönetim bu kuruldaki ağırlığını kaybetmemek için, seçimi genele taşıma niyetinde. Yani önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın yönetiminin gündeminde ‘Olağanüstü seçim’ kararı ciddi şekilde masaya yatırılacak.

KARAR SÖZLÜ OLARAK ALINDI

Yönetim kulislerinden sızan bilgilere göre, şifahen seçim kararı alındı. Ancak 2 Eylül’e kadar yönetim konuyu net şekilde bir zemine oturtmak için çalışmaları sürdürüyor. Yönetim bu tarihe kadar yaşanacak gelişmeleri değerlendirecek ve bu konudaki net kararını verecek. Eğer 2 Eylül’e kadar seçim kararı alınırsa, bu tarihten sonra 45 gün içinde seçimin yapılması gerekiyor. Bu da Ekim ayının ortasına denk geliyor. Başkan Mustafa Cengiz’in yapılacak olası seçimde yönetimde bazı değişikliklere gitmesi de bekleniyor. Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay, Mahmut Recevik, Kaan Kançal’ın olağanüstü seçim projesinde önemli bir rol oynayacağı da belirtiliyor.

ALi DÜRÜST SICAK BAKMIYOR

Muhalefet, Mustafa Cengiz yönetiminin baskın seçim ihtimaline karşı yoğun bir çalışma içinde. Hatta bu konuda ilk başkanlık teklifi, TFF’deki görevinden ayrılan Ali Dürüst’e götürüldü. Ancak Dürüst, mevcut yönetimin karşısına aday olarak çıkmayı düşünmediğini nazik şekilde iletti. Muhalefetin bir diğer adayı Dursun Özbek’in ise kulüple olan alacak-verecek ilişkisi nedeniyle durumu net değil. Özbek’in bu süreçte mevcut yönetim tarafından aday çıkma ihtimaline karşılık bilinçli şekilde yıpratıldığı iddia ediliyor. Muhalefetin yıpranmamış, genç ve dinamik bir isim bulduğu ancak bunu sır gibi sakladığı da iddia ediliyor.

Kaynak: Akşam
 
Diagne'nin satılamamasının sebebi yüzde50 diagne ise, yüzde 50 de bizim mal taraftarlarımız yüzündendir.
Ben hayatımda bu kadar ORGANİZE HAİNLERİ hiç bir arada görmemiştim.
Her Galatasaray sosyal medyasında varlardı. Bir dış güç planının MAŞASI OLDULAR.
Başkan değil Diagne ye küfredenler TARAFTARLIĞI bıraksın gitsin fenerli falan olsunlar.
 
Diagne'nin satılamamasının sebebi yüzde50 diagne ise, yüzde 50 de bizim mal taraftarlarımız yüzündendir.
Ben hayatımda bu kadar ORGANİZE HAİNLERİ hiç bir arada görmemiştim.
Her Galatasaray sosyal medyasında varlardı. Bir dış güç planının MAŞASI OLDULAR.
Başkan değil Diagne ye küfredenler TARAFTARLIĞI bıraksın gitsin fenerli falan olsunlar.

Helal
 
Diagne +10 milyona gitmeli,
Kazik yemeden bir sponsor anlasmasi olmali,
Forvet ve 6 no transferi son günlere kalmamali.

Bu 3 seyi basarirlarsa, normalde rahat gene secilirler.
 
Bu yönetimin geldiği zamandan beri yaptığı tek doğru iş Dursun Özbek'in icraatları yüzünden net men yememizi engellemeleri oldu. Zaten 6 ay da yok 200 sayfa savunma yaptık, yok lobimizi devreye soktukla geçti. Ancak gün itibariyle bizden beter dandik Fener'in ceza almadığı, Milan'ın kıçı toparlamak adına Uefa'dan siparişle anca 1 yıl men yediği bir ceza sistemine dönüldü. Belli ki Uefa, City-PSG-Real gibi transfer ve harcama konusunda her daim şaibeli büyük kulüplere indiremediği kılıcı bari haksızlıkta adalet diyerek herkese karşı indirdi. O yüzden yönetimin yaptığı adam akıllı tek iş de taca çıktı. Maaşlar halen geriden geliyor, basketbolda transfer yasağı 16'ya çıkmış, 2.5 milyonluk komik bütçe geçen yıldan bile %20 düşürülmüş, 2. sezon üst üste ŞL'ye gidilmesine rağmen çok övündükleri memleketlerde evlatları tokatlanan yöneticiler bir sponsor bile getirememiş. Ne yapmış bu yönetim Fatih Terim'in gönlünü Florya'da hoş etmekten başka? Ki bu da sadece Florya'da kalmış olsa gerek zira hoca tüm Galatasaraylıların Taksimli Cenk'e bağladığı ilk Canaydın dönemlerinde bile transferde bu kadar sıkıntı çekmemiş. Adamı santraforsuz sezona başlattılar, devre arası üstüne 1 ay daha anlaşıp komşu semtten en son örnekleri 2000 başlarında kalmış santrafor getirdiler, araya lig şampiyonluğu, direk ŞL bileti, Copa America, Afrika Kupası girmesine rağmen elden iyi fiyata çıkarabilecek hiç yoktan 2-3 oyuncuya talip bile getiremediler. Her yeni güne küfür ederek başladığımız Dursun Özbek'in kurduğu kadroyla 2 yıldır şampiyon olup onun getirdiği efsane hocayı hozam, hozam diye yağlamaktan başka bir iş yapmıyorlar.

Ünal Aysal'ı sevmem, bir daha gelmesini de istemem ama adamda hiç yoktan Fatih Terim gibi bir efsaneyi gönderdikten sonra bile Mancini-Prandelli gibi işinde isimli antrenörleri getirecek futbol aklı vardı. Allah vere yarın öbür gün Fatih Terim gitse bu yönetim Antalya'dan Bülent Korkmaz harici bir alternatif koyamaz kulübün önüne. Resmen hayatımda Mustafa Cengiz yönetimi kadar nötr, tembel, ne idüğü belirsiz yönetim görmedim. Ünal Aysal'ın ilk dönemleri efsaneydi, her hamlesi doğruydu, muazzam başkandı. Son hamleleri yereldi, yersizdi, pahalıydı, felaket bir başkana evrildi. Mehmet Cansun 1 yıl kalmasına rağmen çok iyi iş yaptı, Canaydın 6 yılda kulübün altına dinamit koydu. Bu yönetime iyi veya kötü demek çok zor çünkü neredeyse icraatsızlar. Suya sabuna dokunmadan kulübü idare etmeye çalışıyorlar. Amatör şubeleri tamamen batırdılar, futbolda da Fatih Terim'in ağzına bakmaktan başka iş yapmıyorlar. Basketbolda 2015'teki salak saçma fotoğraf skandalından beri eleştirilen Can Topsakal'ı gönderip yerine basketboldan hakikaten anlayan bir profesyonel geçirmek, Abdürrahim Albayrak'ı transfer komitesinden alıp Fener'in Mirsad'ı gibi (belki Hamit) Avrupa'da adı ve kariyeri olan bir eski futbolcuyu transferden sorumlu yönetici olarak atamak, şu transfelere erken başlayıp hiç yoktan şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı gün bileti kesilmesi gereken Diagne'yi Temmuz'un başında az zararına da olsa yollamak bu kadar zor bir iş olmamalı. Resmen yöneticilik yapmadan çoğu başkanın ömrü hayatında görebilceğinden fazla kupa kazandılar ama hala Avrupa turu atmaktan, Florya'da Belediye başkan vekili ağırlamaktan başlarını kaldıramıyorlar. Bu yönetim gitmese bile kadrosunda ciddi bir revizyona gitmeli. Fatih hocanın kafası atıp bir yerde bunlar kadar salmaya başlarsa tutunacakları hiçbir dal kalmayacak zira.
 
dursun nasıl yıpratılabilir yav iki gündür bu laf dolanıyor ortada
acayip absurt bişey :asd: dursun işte ne söylenebilirde düşürülebilirki değeri.


edit. akşamında kimlere hizmet ettiği belli oldu böylece
 
galatasaray'da karisiklik olmadigi zaman isler yolunda gitmiyor sportif anlamda. ne zaman bir kriz patlak verse hep sampiyon oluyoruz.

bu sezonu da sampiyon bitirmemiz icin secim falan olmasi lazim, bir seyler olmasi lazim ki itici gücümüz olsun.
 
Üst Alt