Galatasaray'da Belhanda Etkisi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Belhanda Etkisi!


Galatasaray’da Belhanda Etkisi

resized_351ab-cd5be5462349_eng_picture_20170814_12791637_12791634.jpg


Galatasaray’ın Faslı futbolcu Younes Belhanda, Kardemir Karabükspor ile oynanan maçta da skora etki etmeye başardı.

Belhanda, Süper Lig’de kendi sahalarında forma giydiği 4 maçta toplamda 4 gole katkıda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

1 gol 3 asistlik performans ortaya koyan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray’da maestro gibi oynuyor.

Belhanda, Karabükspor maçının 22.dakikasında Maicon’un attığı golde asisti yapan isim oldu.

Gamaspor
 
Son düzenleme:
Laubali felan değil adam pas hatası yaptı herkes yapıyor aksine bence çok ciddi çalışıyor inşallah böyle devam eder
 
Yeteneği var bu belli ama bazen saçma hareketler yapıyor, zora sokuyor kendinide oyunuda. Yenen ilk golde bence en büyük suç Ndiayede.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mevcut oyuncu grubunda sakatlık yaşanması halinde aranmayacak, sahada yokluğu hissedilmeyecek tek oyuncudur Belhand. Tolgayı bile ararız ama bu adam aranmaz.
 
İç saha maçlarında daha farklı oynar demiştim. Haklı çıktım. Oyunu geliştirmeli. O olamazsa yaratıcılık konusunda büyük sıkıntı çekeriz. Feghouli-Belhanda ikilisi kilit nokta olucak bence hücum anlamında.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Takimin bukadar iyi olmasinin bas sebeplerinden bir tanesi. Son yillarin en dominant türk takimi... takimin en komple oyuncusu.
 
Olayin birde bu boyutu var, nekadar iyi olursa olsun, her daim daha iyisini yapabileceginin sinyallerini veriyor. Beklentilerin cok azina ersebilmis, bir yetenek oldugu burdan belli oluyor.
 
Bu sistem içersinde olmazsa olmaz oyuncularımızdan biri.
kusur aramayı bırakın , keyfini çıkarın oyuncunun ve takımın.
 
Bu akşam çok çok laubali ve gergin başladı. Ben bunu bir şeyler yapmak isterken tam yapamayınca kendi kendini strese sokmasına veriyorum.

Hatalarda kendi kendini yemeyi bırakıp daha oyuna konsantre olarak oynarsa çok daha faydalı olacaktır. Bir de biraz şut tehditi yaratması lazım.
 
Takımın en gizli kahramanıdır dünya da farklı tip 10 numaralar vardır bizde ki bileği yumuşak, oyun zekası iyi, hızlı, dönüşleri çok etkili, top kontrolü güzel ama asıl siz daha %100 belhandayı görmediniz takım arkadaşlarıyla 7 haftadır yan yana oynuyor daha tanıma aşamasında hele ki birbirlerine tamamen alıştıkları o andan itibaren inanılmaz verkaçlar yapmaya başlayacaktır rakipler belhanda nerde diye bakarken 6 pas üzerine sokulmuş golleri asistleri yapıyor olacaktır :D
 
Üst Alt