Galatasaray'da Büyük Kriz Kapıda! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Büyük Kriz Kapıda!


Galatasaray transferde artıya geçemezse Luyindama Şampiyonlar Lig’inde oynayamayacak!
10 transfere 7.4 milyon Euro harcayan, Fernando’dan ise 4.5 milyon Euro gelir elde eden yönetim, tablo değişmezse FFP anlaşması gereği bu açığa sebep olan Luyindama’yı Avrupa kadrosuna yazamayacak.
Transferin en hızlı takımlarından Galatasaray büyük bir krizle karşı karşıya... Sarı-Kırmızılılar şu ana kadar aldığı 10 oyuncu için kasasından bonservis ve kiralama bedeli olarak 7.4 milyon Euro çıkardı. Buna karşılık Fernando'nun Sevilla'ya satışından 4.5 milyon Euro geldi. Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle Galatasaray transfer sezonunu artıda kapatmak zorunda.
Eğer 2.9 milyon Euro'luk açık kapanamazsa, 5 milyon Euro bonservisiyle bu açığa neden olan Luyindama, Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılamayacak.
TAKIMA AYAK UYDURDU
Luyindama takım arkadaşları gibi kötü bir futbol sergiledi. Kongolu stoper, Rodallega karşısında çok zor dakikalar yaşadı.(hürriyet)
 
Son düzenleme:
bir kere bu ocak ayında belli oluyor

ikincisi rodallega karşısında 10 kişilik bir takımın stoperi olduğu için kötü oynamış olabilir mi?
 
Bu ffp dönemlik değil mi ? o yüzden diagneye tüm parayı basmadık mı biz ? kadro olayı da doğru olabilir çünkü hatırlayın akbaba alınırken de bu muhabbetler vardı
 
yıkıkhanda ile yıkık marcaoyu satalım. ozanfor oynasın stoperde bi de 2. ligden genç bi stoper alalım. ahmete hemen bi kulüp bulalım. yıkıkhanda yerine de kimi buşuruz artık orası da allah kerim. biraz kumar olacak ama tutarsa yırtarız
 
Şöyle bi durum var haberin içeriğindeki gibi evet yazamayız. Ancak bu durumu Ocak ayında düzeltirsek CL liginde devam etme veya AL'ye kalırsak oraya yazabiliriz durumu düzeltmek şartıyla.

CL liginden bu sene beklentiniz olmasın. Belhanda-Nagatomo-Marianoyla pas pas oluruz
 
Üst Alt