Galatasaray’da Değişim Sancısı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray’da Değişim Sancısı


galatasaray-sevinc-27-07.jpg


Takımın başına geçmesi için görüşülen Lucescu, ardından camianın ısrarla istediği Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor’un moral ve motivasyonunu bozdu. Avusturya kampını tamamlayan Galatasraay henüz istenen düzeyde değil.

Galatasaray’da Dursun Özbek ve yönetimi bir kez daha eleştiriliyor. Östersund ile oynanan UEFA Kupası ön eleme maçı sonrası derin bir kriz ile karşı karşıya kalan Galatasaray'da yapılan ikinci kamp da verimli geçmedi. Başarısızlığın faturası ise başta yönetim olmak üzere Teknik Direktör Igor Tudor'a kesildi. Geçen gün Hertha Berlin ile oynanan ve 2-1'lik mağlubiyet ile sonuçlanan hazırlık maçı sonrası Tudor, takıma iki gün izin verdi ve kendisi de ülkesine gitti. Yeni transferler Belhanda, Gomis, Macion, Mariano, Ndiaye ve Fernando bile aslanı canlandırmaya yetmedi.

Galatasaray yaptığı transferlerle büyük değişim yaşasa da bazı mevkilerde sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Ndiaye ve Fernando ikilisi takım için faydalı işlere imza atacak. Selçuk için forma aslanın ağzında olacak. Sözleşmesi uzatılan Muslera'ya iyi bir yedek bulunamadı, Mert Günok Başakşehir'e imza attı. Maicon ve Mariano henüz takıma adapte olamadı. Linnes ve Tarık şansı değerlendiremedi. Carole ise tam bir hayal kırıklığı yarattı. Ryan Donk ve Emrah Başsan'a ise yol gözüktü. Belhanda ve Gomis henüz tam olarak hazır değil. Sinan Gümüş'ün transferine onay çıktı, Yasin ve Rodrigues bir Bruma etmedi. Eren ise hâlâ sıranın kendisine gelmesini bekliyor.

SKOR
 
Biz erkeklerin maalesef doğal bir doğurganlık özelliğimiz yok..

Ama konu Galatasaray olunca sancım artıyor.. Geceleri uyuyamıyorum ellerimle yatağımın nevresimlerini kavrayıp, UA atkımı dişlerimle ısırıyorum..

Her gece tekrar ediyor bu durum sanki hiç bitmeyecek gibi.. Umarım işler yoluna girer ve sancılarım son bulur
 
Üst Alt