Galatasaray'da Endişe Yok! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Endişe Yok!


b245d8f882354af08a3560af532fe271.jpg


Antalyaspor deplasmanında berabere kalan ve bu sezon ilk kez puan kaybeden Galatasaray'da yönetim ve teknik ekip endişe etmiyor.


Sarı-kırmızılı yöneticiler, uzun lig maratonunda bu tarz kayıpların olabileceğine dikkat çekerek, "Antalya zor bir deplasman ve iklim şartları istediğimiz oyunu oynamaya çok da uygun değildi. Kaliteli bir kadromuz var ve şampiyonluk için Kasımpaşa maçına odaklanıp adım adım hedefe doğru ilerleyeceğiz" dedi.

Teknik direktör Tudor da yardımcılarıyla yaptığı analizde özellikle maçın ikinci yarısında hücumda daha iyi organize olmaları gerektiğini tespit etti.

Hırvat çalıştırıcı, soyunma odasında da oyuncularından bu maçı unutup Kasımpaşa mücadelesini düşünmeye başlamalarını istedi.

Ntvspor
 
bu puan kaybi kesinnikle sorun degil. Sorun Antalya macinda sergiledigimiz oyun. Galatasaray gibi bi takim 60-70 dk savunarak oynayamaz, oynamamali ve oynatilmamali. Yakismiyor bize. Biz Reale karsi bile bu sekilde oynamadik.
 
Sorun puan kaybetmekte değil, yeniledebiliriz bunlar olağan şeyler. Sorun biraz dişli rakiplere karşı hiçbir şey üretememek ve es kaza öne geçersek topu rakibe verip öylece beklemek. Antalya gibi onca eksiği olan vasat bir takıma karşı bile bunu oynadıysak derbileri düşünemiyorum. Hoş düşünmeye de gerek yok, geçen sezon Tudor bey geldikten sonra oynadığımız derbiler ortada. Oyuncular arasında dağlar kadar fark var ama oynattığı oyun hala aynı. Doğrusu bu maça kadar oynanan 3 maçta coşkulu bir oyun vardı ama ilk golü bulana kadar pozisyona girmekte zorlanan ve az şut atan bir takım vardı. Şu kadronun içine edilmesi gerçekten çok ama çok acı olur. Yok zemin kötüydü yok sıcak vardı diye bahanelerle avunmaların başlaması tehlike çanlarının çaldığına işarettir.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt