Galatasaray'da Farklı Bir Ses! İşte Yeni Bildiri... | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Farklı Bir Ses! İşte Yeni Bildiri...


AJANSSPOR- "Galatasaray Yeniden" oluşumu yayımladığı bildiriyle şu ana kadar 500 imza topladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güvenoyu tazelemeye davet eden ve camianın bazı önde gelen isimlerinin de destek verdiği oluşumun hedefi kulübü Olağanüstü Genel Kurula götürecek kayda açık üye sayısının beşte biri olan 1600 sayısına ulaşmak.

Bu oluşuma destek veren üyeler olduğu kadar süreç hakkında çekincesi bulunan üyeler de mevcut. 13 kişinin imzasıyla yayımlanan aşağıdaki metinde bu çekinceler dört maddede belirtilmiş.

"Saygıdeğer Galatasaray Spor Kulübü Üyeleri,

Aranızda, “Galatasaray Yeniden” metnini okuduğunda, öncelikle içinden geçtiğimiz durumu düşünerek üzüntü duymayan, sonrasında ise en yoğun duygularımıza hitap etmesi nedeniyle gururlanıp heyecanlanmayan azdır. Genel Kurul’da ibra yönünde oy veren üyeler de dâhil birçoğumuz için, metnin içeriğinin büyük bir kısmına katılmamak elde değil. Ne var ki, “demokratik bir çağrı” iddiasında olan bu kampanyaya ilişkin ciddi çekincelerimiz bulunmaktadır:

Her ne kadar metnin tek somut talebi Yönetim’e yönelen bir güven tazeleme çağrısı olsa da, metnin kaleme alınış biçiminden ve kampanyanın yürütülüş şeklinden – doğal ve haklı olarak – mevcut Yönetim’in değişiminin amaçlandığı görülmektedir.

Bu durumda, metni imzalamaya davet edilen Galatasaray Spor Kulübü Üyeleri olarak, sağlıklı bir karar vermek ve bu imza girişimini desteklemek ya da karşısında durmak adına en tabii hakkımızı kullanıp, şu hususların açıklığa kavuşmasını talep etmekteyiz:

------Tüm üyelere açıktan yapılan bu imza çağrısının altına, metni kaleme alanların da kendi imzalarını koymaları ve duruşlarını net bir şekilde ifade etmeleri yerinde olacaktır.

------Bu çağrı sonrasında olası bir Olağanüstü Genel Kurul’a gidilmesi halinde, Galatasaray Spor Kulübü’nün klasikleşmiş ve klişeleşmiş “arkasında enkaz bıraktı” - “ateşten gömlek” – “kurtarıcı aranıyor” döngülerine sokulmasının önüne geçilecek adımlar atılmalıdır. Zira Kulüp, plan ve projelerini bilmediğimiz kişilerin “Kim gelirse gelsin, bundan daha kötüsü olamaz” zihniyetiyle seçileceği yeni bir kaos dönemini kaldırabilecek durumda değildir.


------ Tam da bu nedenle, bu çağrı nihai amacına ulaştığında, Galatasaray Spor Kulübü’nün yönetimine kim veya kimlerin aday olacağı ve bu aday veya adayların somut projelerinin neler olacağı bilinmelidir.


-------Yani fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür Galatasaray Spor Kulübü üyeleri olarak, gerek çağrıyı yapanların, gerekse çağrıya katılanların, demokratik bir sürecin işletilmesi adına adaylıklarını, adaylarını ve projelerini net bir şekilde ortaya koyması yerinde olacaktır.

Şüphesiz ki, hiçbirimiz Galatasaray Spor Kulübü’nün bir yıl daha başarısız bir şekilde yönetilmesini istememekteyiz. Ancak kaynağı ve çözüm yolu belirsiz bir hareketin, bizi benzerlerine tanık olduğumuz bir sürece sürükleyeceğinden endişeliyiz.

Bizleri, oldukça haklı nedenleri olan bu çağrıya davet edenlerin, bize, en azından kimliklerini ve çözüm yollarını açıklayacak kadar saygı göstermelerini bekliyoruz. Değişimin gerekliliğine inanan Genel Kurul Üyeleri olarak bizler, talihimizin değişmesini romantik bir şekilde beklemek yerine, geçmişteki hatalarımızdan ders alarak, şeffaf ve demokratik bir sürecin başlamasını talep ediyoruz.

Saygılarımızla,

14234 – İhsan Efe Tokdemir
14318 – Onur Çetintürk
14558 – Aykut Durmayaz
14569 – İlker Kocael
14571 – Mustafa Özkan Özdoğan
14576 – Ali Baran Ünal
14579 – Mustafa Murat Arslan
14581 – Erdem Batuhan Esat
14583 – Hüseyin Deniz Öztürk
14890 – Umut Gümüş
14908 – Ahmet Kemal Kumkumoğlu
14944 – Anıl Tabakan
14905 - Özgür Ozan Kılıç"

740227.jpg
 
Lan mallar tabi ki mevcut yönetimin değişmesi için yapılan bişey.

Allah akıl fikir vermiş, bu kadar mı salakça bişey yapılır. Ayrıca bunu başlatan kişi zaten kendisi ilk olarak metni imzaladı.

Tekme tokat kovulması gereken yönetime karşı gayet demokratik bir eylem düzenleniyor, üyeler demokratik haklarını kullanarak protesto haklarını, istifaya davet etme haklarını kullanıyorlar, buna rağmen bu aptallar hala fikri hür üzerinden vurmaya çalışıyor.

Şu dünyada ne kadar saplantılı, Yüce Rabbimin verdiği akla hıyanet eden aptal insanlar var deliriyorum yemin ederim.
 
Son düzenleme:
sinyor‏ @SinyorGrande_
İmza kampanyasına karşı olduklarını bildiren bu yeni genç üyelerin altta yazdıkları sicillerine bakın. Aynı dönemde girmişler. Uyanık Dursun
 
1600yetiyor mu yahu endiselerim var. Mevcut aidatini yatirmis uyelerin 1/5i mi tum uyelerin 1/10u mu nedir bu. Cunku cok degisken yapisi olabilir aidat yatirmayan topun agzinda olan 2500 kisi vardi en son aidat yatirdiklarinda 1/5e gore hesaplanacak sayi artiyor.
 
Üst Alt