Galatasaray'da FFP Operasyonu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da FFP Operasyonu!


210.jpg


Kadro dışı durumdaki De Jong, Hakan Balta, Ryan Donk, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan, transferpenceresi kapanana kadar satılmazsa sözleşmeleri feshedilecek. Tasarruf sonrası UEFA’ya gidilecek.

Cimbom’da şimdi tersine transfer dönemi başladı. Yaz boyunca önemli transferler yapan ve kadrosunu neredeyse baştan aşağı değiştiren Galatasaray, bu gece yarısına kadar gidecekoyuncuların durumuna eğildi.

Sarı-kırmızılılar, İgor Tudor ve yönetimin kadroda düşünmediği De Jong, Hakan Balta, Ryan Donk, EndoğanAdili ve Umut Gündoğan'a kulüp arıyor. Bazı görüşmeler olsa da şimdiye dek resmi bir hamle gerçekleşmemişti.


Bu beş futbolcunun toplam maliyeti yaklaşık 6 milyon Euro. Yönetim, talibi çıkan futbolcuyu hemen gönderecek,isteyen kulüplere zorluk çıkartılmayacak. Aksi halde ise beş futbolcunun kontratları yarın feshedilecek.


G.Saray'ın amacı, Finansal fair-play kontrolünden çıkılmasına rağmen daha önce verilen 60 milyon Euro maaşsınırı sözüne sadık kaldıklarını UEFA'ya kanıtlayıp gelecekte yaşanabilecek sorunların önüne geçmek.


TARIK PAÇAYI KURTARDI
İlk etapta kalmasına imkânsız gözüyle bakılan Tarık Çamdal, transfer gelişmeleri sonrası takımda tutuldu. Tecrübeli futbolcu, Asamoah'ın gelmemesi ve Carole'ün satılmasıyla en azından devre arasına kadar Galatasaray rotasyonunda kalmayı garantiledi.


Sözcü
 
Tarik bu takimda oynayamaz ama her nedense bu kadar paraya alinmis bir adamin bedava fesih ile gitmesi icime sinmiyor
 
uydurmadır kulüp bunu neden basına sızdırsın alacak varsa maaşının yarısını verecek olan varsada vermez fesihi bekler
 
sozlesmeler fesh olmamalı, sabah oglen aksam olarak her gun 3 ıdman koyulmalı ve her turlu mobbıng uygulanmalı.
Bu gitmek istemeyen futbolcular için İstanbul'un uç noktalarına Tuzla olur Beylikdüzü olur farketmez oralarda toprak saha kiralayıp, her gün ayrı bir sahaya antrenman koyacaksın. Gelmeyen olursa da noter eşliğinde cezayı basacaksın.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt