Galatasaray’da Gençleştirme Operasyonu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray’da Gençleştirme Operasyonu!


galatasaray-sevinc-21-03.jpg

Galatasaray yönetimi, gelecek sezon için önemli kararlar aldı. İlk planda 30 yaş üstü isimler Hakan Balta (33), Sabri (32), Sneijder (32) ve De Jong (32) ile yollar ayrılacak. Bruma’yı kadroda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, genç isimlere yönelecek.

Galatasaray yönetimi, 25 Mart'ta yapılacak Mali Genel Kurul'un ardından kadroda somut adımlar atmaya hazırlanıyor. Milli arada Teknik Direktör Tudor ile detaylı bir toplantı yapmaya hazırlanan Başkan Dursun Özbek ve ekibi gelecek gidecek isimleri belirleyecek. Yönetimin, ilk planı 30 yaş üstü futbolcularla yolları ayırmak olacak. Bu kapsamda takımın yıldız isimlerine ‘güle güle' denilecek.

CHEDJOU YOLCU!

Galatasaray, Tudor'un vereceği rapora göre geniş kapsamlı bir revizyona girecek. Galatasaray'da ilk planda topun ağzındaki isimler olarak Hakan Balta (33), Sabri (32), Sneijder (32) ve De Jong (32) var. Japonya'ya giden Lukas Podolski ve sözleşmesi biten Chedjou da gelecek sezon Florya'da olmayacak. Öncelikle Bruma'yı kadroda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu genç isim gibi gelecek vaat eden futbolculara yönelecek.

KAPTAN GEMİYİ BIRAKMAYACAK!

Galatasaray’da 30 yaş üstü kalacak bir tek Selçuk İnan olacak. Tecrübeli futbolcu böylece hem Igor Tudor'a yardım edecek hemde parçalı formaya hizmeti sürdürecek. Son haftalarda taşın altına elini koyan Selçuk'un artan performansı yönetim tarafından beğenildi.

AMKSPOR
 
Ne zaman böyle haber çıksa içeriğinde selçuk ismini bir türlü göremiyoruz.

Varsa yoksa sneijder.
Yerli çetesi iş başında

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
Sneijder gitsin Selcuk kaldin öylemi?hassss derler
Sneijderin en les hali bile bu takim icin nekadar önemli belli
 
Son düzenleme:
Selçuk Tudor geldiğinden beri daha iyi maaşını düşürürse kalsın,Tudor Trabzon maçında Sneijder'i kazanırım sandı ama Sneijder 33 yaşında artık MLS zamanı geldi 2 pas atacak diye 10 kişi oynamak sıktı artık...takım başarılı olsa çekebilirdik belki ama artık gönderilmeli...De Jong Hakan ve Sabri de kesin gitmeli
 
Haber diye bu metni yaparlar ise Galatasaray taraftarı bunda art niyet aramakta haklıdır. O gidiyor bu gidiyor Selçuk kalıyor , Selçuk kim ya ?
 
Tolga (24)
Cavanda (25)
Sinan (22)
Ahnet (22)

Yaşında. Kaliteli mi peki bunlar ? Asla.

Genclesiyorsan 20 yaşında Dembele, 25 yaşında Muslera ile olur 19 yaşında Sabri ile değil.
 
Muslera harici hepsini yollayin selcuk hala kalacak diyosunuz kluplere onersen sekerspor bile istemez verin emekliligini yasasin artik

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaşa falan bakmayacaksın, bunların topunun kökünü kazıyacaksın. Muslera, Bruma, Sneijder, Sinan kalsın. Diğerleri yaşa falan bakmadan def edilsin.
 
Üst Alt