Galatasaray'da Gözler 3095 Üyeye Çevrildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Gözler 3095 Üyeye Çevrildi!


GSAIDAT-830x401.jpg

Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Dursun Özbek yönetimi mali ve idari anlamda ibrasızlık tehlikesini atlatırken; Genel Kurul’un sonunda yaşanan ihraç olayı spor basınına damgasını vurdu. Genel Kurul’da yapılan oylama sonucu, Arif Erdem ve Hakan Şükür’ün ihracı reddedilirken; salonda alkış sesleri yükselmişti.


Bu yaşanan tablonun ardından, kamuoyunun baskısı altına giren sarı kırmızılı yönetim, 26 Mart Pazar günü kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliklerinin sonlandırıldığı açıklaması yapıldı. Gerekçe olarak 6 yıldır kulübe yatırılmayan aidatlar gösterilirken; Babaspor bu yaşanan krizin ardından yine çarpıcı gerçeklere ulaştı. Galatasaray’da bu iki isimle ile beraber yine aynı şekilde aidatlarını ödemeyen 3095 üyenin de hakları dondurulmuştu. Bu üyelerin içerisinde ise; çok tanıdık, camiaya sembol olmuş isimlerde var.

İşte Galatasaray’da 6 yıldır aidatlarını ödemeyen ve kulübe toplam 5 milyon 914 bin 097 TL borçlu olan üyelerden bazıları:

Tugay Kerimoğlu, Suat Kaya, Ergün Penbe, Tanju Çolak, Erdal Keser, Yusuf Altıntaş, Güngör Uras, Akif Hamza Çebi, Dinç Bilgin, Turgay Demirel ve Galatasaray Genel Kurulu’nun 8311 numaralı üyesi Taner Aşkın. (Adnan Polat yönetiminde yer alan Taner Aşkın değil)

EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN İSİM TANJU ÇOLAK

Geçtiğimiz günlerde bu ret kararının ardından "Galatasaraylılığımı askıya aldım" ifadesini kullanan eski futbolcu Tanju Çolak'ın 6 yıldır aidatını ödemediği dikkatlerden kaçmadı.

Babaspor Özel Haber
 
listenin alayı Galatasaray sayesinde adam olmuş bir yerlere gelmiş bir coğu şerefsiz ordusu. Tugay bizi hacize vermişti şerefsize bak aidatını ödemiyor daha.
 
Hic birine acimayip tekmeyo basacaksin. Bunlar suluk gibi kan emici uyeler. Vermek degil almak icin ordalar, kulube verecegi bir seyi olmayan adamin orada isi yok
 
Hadi tugay'ın kulüpten alacağı filan var geçiştirilirde

Bu tanju haini boş boş muhabbetler yapıp hemde aidat ödemiyosa bunu resmi site direk açıklasın.

Fener ajanı olduğunu resmi olarak damgalayalım bu hainin.
 
Vefa görmedik xd
Kaale almadılar xd

Kongreye gelmekten aciz adamların işi yok. Adam olsn 300 TL yatırıp gelir ve konuşmasini da yapar.
 

300 lira veremiyorlar herhalde durumları çok kötü. Hemen 2 milyon euro açlık sınırı üzerinden bir sözleşme yapalım hepsiyle.
 
futbolcunun cenaze namazı kılınmaz müthiş bir lafmış cidden, hep alın anasını satayım vermeye gelince ortalarda yoksunuz


Çeptalk
 
Sinan Bilgin sana cok yüklendigim oluyor forumda ama su "hayatim Galatasaray" diyen ve Galatasaray sayesinde bir yerlere gelen san söhrete sahip olan adamlarin yilda 300TL aidat ödemeye aciz olduklarini görünce senin tirnak icinde vurdumduymaz tavrini artik elestirmeyecegim.

En azindan adam gibi aidatini ödüyorsun kongreye gitmeye calisiyorsun.
 
Üst Alt