Galatasaray'da Gözler Seçimde; Dursun Özbek Yeniden Aday Olacak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
page_galatasarayda-gozler-secimde-dursun-ozbek-yeniden-aday-olacak_418558066.jpg

Başkan adaylığı için dilekçelerin Divan Kurulu'na teslim edilmesi için son gün 4 Mayıs Cuma.

Galatasaray ligde son 3 haftaya lider girerken, seçim çalışmaları sessiz ve derinden ilerliyor. Şampiyonluğun en güçlü adayı Galatasaray futbol takımını seçim süreci ile olumsuz etkilemek istemeyen mevcut yönetim ve başkan adayları bu konuda hassas davranıyor. Daha önce Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Ali Fatinoğlu adaylıklarını açıklamıştı. Adaylık için Galatasaray Divan Kurulu'na başvuru süresi 4 Mayıs cuma günü sona erecek.

Özbek yeni liste yaptı


DHA'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın bir önceki başkanı Dursun Özbek'in çok yakında yeniden adaylığını açıklayacak. Başkanlık döneminde yönetim listesinden bazı isimleri çıkarttığı öğrenilen Özbek'in yeni bir liste yaptığı ve bunu kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

Cengiz, Albayrak'ı transfer edecek


Mustafa Cengiz'in ise yönetim listesini çok değiştirmeyi düşünmediği, en fazla 2 ismi kadroya alabileceği konuşulurken; sportıf aş'de olan Abdurrahim Albayrak'ı yönetim listesine transfer etmeyi planladığı da gelen haberler arasında.

Ali Fatinoğlu'ndan oy kaygısız geniş liste


Galatasaray'a başkan adaylığını ilk açıklayan isim Ali Fatinoğlu. "Oy kaygısı olmaksızın, her bir projemizin alanında uzman Galatasaraylılarca yürütülmesi için geniş ekip kurduk" diyen Fatinoğlu 4 Mayıs'ta adaylık dilekçesini divan kuruluna gönderecek.

(T24)
 
Burak elmas girmez bunun listesine yahu.

Seçilmezde zaten ayrıca...aday olacağını düşünmüyorum ama bunun işi beli olmazda.
 
Kafamda bu kekonun erken seçim yapmadığını, şampiyon olduğumuz zaman başkan olarak seçime girdiğini düşünüyorum 3 senemiz daha çöp oluyor.Kim buna bu aklı verdiyse burdan kendisine teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Renktaşlar kimse şampiyon olmuş başkanın karşısına çıkmaz ki eurocup alınmış andre kupası alınacak belki de cev şampiyonlar ligi diğer mahalli şampiyonluklara değinmiyorum bile...Mustafa Cengiz 3 yıllığına daha başkan olur ama listesine burak elmas girmez çok kötü performans sergiledi...Albayrak ise girer...Yine de mevcut listesi çok değişmez istifalardan boşalan yerleri doldurur buradayım listeler açıklanınca da görüşürüz, selametle...
 
Üst Alt