Galatasaray'da Hedef Volkan Şen! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Hedef Volkan Şen!


volkansen-1.jpg

Geçtiğimiz haftalarda menajerlerin önerdiği Volkan Şen'i reddeden Galatasaray, şimdi ise bu futbolcuyu kadrosuna katmaya düşünüyor.


Galatasaray yönetimi, Temmuz başında gelen Volkan Şen önerisini “Fenerbahçe’nin kullanmadığı oyuncuları istemeyiz” düşüncesiyle reddetmişti. Başkan Dursun Özbek’in de yöneticilere “Volkan Şen işimize yaramaz. Daha iyi futbolcular alacağız” demesi de transferin veto edilmesinde büyük rol oynamıştı.

Ancak Semih Kaya ve Cenk Gönen’in sürpriz ayrılıkları, Benfica’ya gitmek isteyen Sinan Gümüş ve ısrarla zam isteyen Yasin Öztekin’in de satılma ihtimallerinin doğması üzerine yerli kontenjanını doldurmakta sıkıntı yaşayabilecek duruma gelen Galatasaray geri adım atmak zorunda kaldı.

Sarı-Kırmızılılar’ın bonservisi elinde olan Volkan Şen’in temsilcileriyle görüşmelere başladığı ve futbolcunun yıllık 1.5 milyon euro’ya imza atabileceği konuşuluyor.

Gamaspor
 
300 bin tl bile etmeyecek bir GERİZEKALIya daha 1.5 milyon euro ha.

cenk gönen'e 200 bin euro ödedik zor kurtulduk daha TARIK MARIK var..

beyinsizler
 
yasin + 3 milyon euro = tolgay

sinan = 4.5 milyon euro

volkan şen 1 m imza parası

feghouli = 4.5 milyon euro

hmmm :confused: bu operasyonun kod adı kartalyalar olsa gerek
 
''Başkan Dursun Özbek’in de yöneticilere “Volkan Şen işimize yaramaz.''

Güzel söylemiş ama eksik. Kimsenin işine yaramaz.
 
Sirf yerli kontenjan dolsun diye volkani mi alalim? Gidin yerli scout transferi yapin maliyeti daha düsük olur
 
Küfürlük mal dolu yeminle bu haber doğruysa. Ayakta durmayı bilmeyen ağlak bir hıyartoyu takıma almayı düşünen varsa yönetimden top sektirerek uzaklaşsın.

orkan çınarı falan alın hiç değilse genç
 
Bana kalirsa yasinden iyi oyuncu, ama Tudor ile olmaz. Mental acidan zayif, ve tembel bir topcu. Tudor bir bagirsa, bir daha top oynayamaz.
 
Beyler uyulması gerekilen yerli oyuncu durumu yokmu?....bizde bazıları gittiğinden mecburiyeten yerli oyuncu alınması gerekli diye biliyorum?
 
Kimse volkan sene 1.5 m vermez.500 bin euro teklif edin işine gelirse oynasın .
Yeni transferler dahil takimda muslera haric tek bir oyuncuya bizim verdigimiz parayı verecek bir takim cikmaz samanyolu galaksisinde. Misal, Tolga'nin 2 milyon euro aldigi yerde Volkan da en az 2 ister, hakkıdır.

Yagli suratin hobisi herkese ederinin 4 katını vermek zaten, insaatcilarda var bu basarim parayı alırım kafası, hele de para kendi ceplerinden cikmayinca ...
 
Üst Alt