Galatasaray'da Kasa Doldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Kasa Doldu!


galatasaray-sivasspor-640x360.jpg

Türk Telekom Stadı’ndaki GS Store, Sivas maçında 1 milyon TL’nin üzerinde ciro yaptı. Derbi veya Şampiyonlar Ligi maçlarında ulaşılan 1 milyon TL barajı, Sivas maçında aşıldı.

GS Store’un hafta içi cirosu da hafta sonunu yakalamaya başladı. Sivas maçı öncesi ve sonrası; yani son 2 haftada, GS Store mağazalarında hafta içi satışları, son 1 sezonluk ortalamaya göre 3 kat artış kaydetti.

SADECE 2 BİN ADET KOMBİNE KALDI

Galatasaray’da kombine satışlarına olan talep de patladı. Lig başlamadan önce 20 bin civarında olan kombine kart satışı, her geçen hafta yükseldi.

Son olarak Sivas maçı öncesinde 32 bin kombineye ulaşan Galatasaray’ın liderlik koltuğunu perçinlemesi, ilgiyi devam ettirdi. Sivas maçından sonra kulüp 6 bin kombine daha satarak, 38 bin adeti buldu.

Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları son toplantıda, kombine satışını 40 bin adetle sınırlama kararı aldı. Kalan 2 bin kombine kartın da Kasımpaşa maçına kadar tükenmesi bekleniyor.

110 MİLYON TL’LİK HEDEF 125 OLDU

Sarı kırmızılı yönetim, 40 bin kombineyi sattıktan sonra her maç için 10 bin adet bileti satışa çıkaracak.

Yönetim bu sezon kombine, loca ve bilet satışından toplam 110 milyon TL gelir hedefliyordu. Taraftarın gösterdiği ilgi sonrası bu rakam 125 milyona yükseltildi.
Bugüne dek 80 milyon TL’lik kombine, loca ve bilet satıldı. Kombinelerden geriye kalan 2 bin adet ve her maç için satışa çıkarılacak 10’ar bin biletle birlikte toplam 125 milyon TL’lik hedefe ulaşılacak.

Kaynak: Hürriyet
 
Kabaca 30 milyon Euro stad geliri, yayın geliri + başarı puanından 60 milyon Euro, sponsorluk gelirlerinden 10 milyon Euro gelse toplamda 100 milyon Euro gelir. Allah bereket versin.
 
2 yıldır şampiyon olan bjk nin gelirlerini 2 hafta da geçmişiz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
2012-2013 yılından sonra ilk defa forma aldım. Çünkü klasik söylemim vardı almama nedeni olarak, ne için destek olacağım Sabri'ye, Selçuk'a milyon €'lar saçmaları için mi? İyi transferler yaparsan taraftarda destek olur
 
Büyük klüp olmak böyle bişey işte. 2*3 maç toparlanıp eski günlere döndük ligde kimin reis kimin amele olduğunu hatırladı herkes ...
 
2012-2013 yılından sonra ilk defa forma aldım. Çünkü klasik söylemim vardı almama nedeni olarak, ne için destek olacağım Sabri'ye, Selçuk'a milyon €'lar saçmaları için mi? İyi transferler yaparsan taraftarda destek olur

Bende en son Drogba forması almıştım.
Bu senede Gomis alırım herhalde.
Bakalım Antalya Gsstore'da neler var...

P9 Gscimbom Mobile
 
Taraftar iyi yapılan işin hakkını verir. İstenilen tek şey hırs azim. Maaşlarından, harçlıklarından arttırıp stada giden adam sahada milyon dolarlar alıp hiç bir iş yapmayan kişileri izlemek istemiyor. Bunu 2 sene sonra anlayabildiler.
 
Üst Alt