Galatasaray'da Lucescu Formülü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Lucescu Formülü!


mircea-640.jpg

Galatasaray yönetimi haftalık olağan toplantısında Igor Tudor ile yola devam kararı alındı. Ancak toplantıda Mircea
Lucescu'nun yer aldığı yeni bir formül de masaya yatırıldı.

Türk Telekom Stadyumu'ndaki toplantıya Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Takımın Östersunds faciası sonrası bulunduğu durum değerlendirildi.

Yönetim kurulu üyeleri söz alırken, Tudor'un görevde kalmasının gelecek adına sıkıntı sonuçlar doğurabileceği aktarıldı. Ancak Başkan Dursun Özbek, Tudor'un yeni bir takım kurnaya başladığını ve kendisine şans tanınması gerektiğini anlattı.

Bunun üzerine bazı yönetim kurulu üyeleri, farklı bir formül önerdi. Deneyimli teknik direktör Mircea Lucescu'nun Igor Tudor'un üstünde bir pozisyonda göreve getirilmesi konuşuldu. Başkan Dursun Özbek ise bu öneriye sıcak bakabileceğini, gerekli şartlar oluşursa bu formülün değerlendirilebileceğini belirtti.

Galatasaraylı yetkililerin önümüzdeki günlerde Mircea Lucescu'ya bu formülü teklif edecekleri, Rumen futbol adamından gelecek yanıta göre durumu değerlendirecekleri öğrenildi.

NTV Spor Özel
 
Lucescu Tudor kalırken gelecekse manasız olur ikisini birden bulundurmak saçma bana göre Tudorla devam edilmeli.
 
Ulan sirf tudora akil versin mentörlük yapsin diye luceye 3-4milyon euromu vereceksiniz siz o toplantiya birsey cekerekmi girdiniz? Yoksa sirf memo özbek ben tudoru göndermem restine karsi gelmemek icin taraftarin gazini almak adina bu yolumu sectiniz?
 
Tudor yerine zidane da gelse klopp da gelse guardiola da gelse bizim taraftarlar aynı tepkiyi verecekti, bu sabırsızlıkla bi'şeyler değişmez arkadaşlar biraz sabır! Takımın ahı gitmiş vahı kalmış, biz Tudor'dan 1-2 ayda sihirbazlık yapmasını bekliyoruz..
 
Son düzenleme:
Transferlerden sonra Futbol direktoru olarak davet edelim... Bunu desteklerim... Ikiside ayni tarz, Luce Tudor a cok sey katabilir
 
Sacma sapan isler.

Eger getireceksen lucescuyu kov tudoru getir.

Bu sacmalik ne boyle. Tudor td ama isini yapamadigi icin ustune ogretmen getiriyoruz. Ne guzel bir kac milyonda lucescuya veririz tudoru egitmesi icin.

Koskoca Galatasaray'in basindaki hocaya ogretmen tutuyoruz.

Rezillik.
 
Üst Alt