Galatasaray'da Maicon Belirsizliği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Maicon Belirsizliği


Galatasaray'da Maicon Belirsizliği

Babel ile Diagne’yi kadrosunda düşünmeyen Galatasaray'da Brezilyalı stoper Maicon'un durumu soru işareti yarattı.

1593154412200.png


Cim-Bom’da kiralık gönderilen futbolcuların durumuyla ilgili belirsizliğe Maicon da eklendi. Babel ile Diagne’yi kadrosunda düşünmeyen sarı-kırmızılılar, bu oyuncuların maliyetlerinden kurtulmak isterken, Brezilyalı stoper için yaşanacak gelişmeler de can sıkacağa benziyor. 1.5 yıldır Al Nassr’da forma giyen Maicon’un Suudi ekibindeki sözleşmesi 5 gün sonra sona eriyor.

Suudi Arabistan Federasyonu ligin tekrar başlaması için tarihi 4 Ağustos olarak belirledi. Süper Lig bittikten sonra Arap ülkesinde sezonun tekrar başlayacak olması, oyuncunun durumuyla ilgili soru işaretleri yarattı. Al Nassr kulübü, oyuncunun bonservisi için henüz harekete geçmedi.

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Maicon’un kalıcı transferinin gerçekleşmemesi durumunda Galatasaray’a dönecek olması, kiralıklar krizine yeni bir halka ekleyecek. (Milliyet)
 
Son düzenleme:
Bu herif orda baya seviliyor gibi takımına da liderlik yapıp şampiyon yaptı

Buna rağmen 2-3 milyon verip transfer etmiyorlarsa eğer bizim adımıza kötü olur.

Bu vesileyle; buna, 8 milyon euro bonservis veren yağlı sürat ve keltoş komisyoncuya bir kez daha sevgilerimizi yollayalım!

__________________________________
Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
 
EMvJeocXsAAZxFT
 
gelsin 3-5-2 oynayalım...Luyindama ve Marcao ile beraber sağlam 3lü olurlar...kanatlarda bek oynayabilen kanatlar alabilirsek çok sağlam bir geri hattımız olur...orta sahayaysa Seri ve Lemina geri kiralanır ise çok iyi olur...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
 

"Kariyerine Al-Nassr Saudi takımında devam edecek olan Maicon’a hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz."

Ben bu haberden sonra halen zorunlu bir opsiyon vardir diye düsünüyorum. Biz hicbir zaman kiralik yolladigimiz oyuncu icin böyle paylasma yaptigimizi hatirlamiyorum.

Belki geri dönme sansi olan adama böyle paylasim yapilmaz diye düsünüyorun. O kadarda amatörce davranis yapilmamistir herhalde. Baya rezillik olur bize geri dönüp hazirlik kampina falan cikarsa.
 
Bu herifle kaç yıl sözleşme imzaladık yav, kapitülasyon gibi uzaya uzaya bitmiyor. Gel de bu adamların alayına 4'er, 5'er yıllık sözleşme basan keltoroşlara sövme.
 
Bu adama 8 milyon € vermek rezillik, sözleşmesi bitene kadar satamamak daha büyük rezillik :berkan: . Para babası Arapların takımının en iyi oyuncusundan 3 kuruş bonservis bile alamıyorsak yazıklar olsun bize.
 
Üst Alt