Galatasaray'da Mario Gomez Sesleri! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
9IrS8_1495611220_4736.jpg

Transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray'da Mario Gomez sesleri yükseliyor.

Transferlerle ilgili açıklama yapan Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'ın: '' Bir oyuncu için Fikret Orman'ın rızasını aldık.'' sözlerinden sonra bu ismin eski Beşiktaş takımı oyuncusu Mario Gomez olduğu öğrenildi.

GSC
 
Lan gomezle bejeke ilgilenmiyor ki ne diye izin isteyek eski topçuları için azıcık kafa yok bunlarda gazeteciyiz diyip geçiniyorlar

chadli
origi
kagawa

falan bejekenin de almaya çalıştığı isimlerdendir anca
 
Gomis'i 11'e satip bunu 2'ye alacagiz eyvallah da yine 2-3 sene kontrat imzalayip ayni maddi külfetin altina girecegiz.

En az 4 milyon euro garanti ücreti var bu adamin. Bu tarz adamlari satamiyorsun sonra. Negredo ve Soldado'yu isteyen yok mesela.

Gomez iyi bir forvet olabilir ama aradigimiz özelliklere sahip degil. Sürekli 33-35 arasi oyuncularin pesinde kosmak mantiksiz.

Maksimum 1 bilemedin 2 sene (iyi giderse) katki alacagimiz adamlara bir sürü para bayilmaktansa hep kiralik almayi tercih ederim.
 
Biktim artik futbol hayatinda artik uzatmalari oynuyan futbolculardan. Gercekten nezaman basliyacagiz genc oyuncular almaya? Millet topluyor fransa dan oyuncu bir yil oynattikda sonra misli misli elden cikariyorlar. Biz ise hazira konuyoruz böyle futbolculara talip olarak.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ligte 25 gol atan oyuncuyu 29 gol atana tercih etmek Galatasaray taraftarına yakışır ancak. Sırf yenilik olsun diye. Haber yalandır.
 
Bunun cakmasi olan Gomis'i verip orjinalini almaya hayir demem

Yaslari da ayni

Takimi oynatir ve panzer ihtiyacini gorur

Alman + Japon + Italyan yapmaliyiz mutlaka

Savunmada Japon, orta sahada Italyan, hucumda Alman
 
Üst Alt