Galatasaray'da Mecburi Rotasyon | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Mecburi Rotasyon


ggggggg.jpg


Antalyaspor deplasmanında milli takımdan yorgun dönen oyuncuları kullanan ve bunun bedelini 2 puan kaybıyla ödeyen Tudor, cumartesi günü Konya’da benzer bir senaryoyu yaşamamak için önlemini aldı. Aslan’da mecburi kadro rotasyonuna gidiliyor...

Süper Lig’de bu sezonun en istikrarlı kadrosuna sahip olan takımı Galatasaray’da mecburi rotasyon zamanı geldi... Teknik direktör Igor Tudor, Antalyaspor deplasmanında yaşanan puan kaybını, milli takımlardan yorgun dönen oyuncularına bağlarken, bu kez aynı hataya düşmek istemiyor. Milli kamplardan gelecek futbolcuların kondisyon durumunu kontrol edecek olan Hırvat teknik adam, yorgun gördüğü isimleri bu kez dinlendirecek. İşte bu nedenle Florya Metin Oktay Tesisleri’nde geçen hafta boyunca yapılan çalışmalarda, fazla forma şansı bulamayan isimler ilk 11’de oynayacakmış gibi hazırlandı.

Denayer ilk 11’e hazırlanıyor

Tudor’un aklındaki ilk değişiklik stoperde. Serdar Aziz’in hafif sakatlığı, ayrıca milli oyuncunun 9. haftadaki Fenerbahçe derbisi öncesi ceza sınırında bulunması, bu bölgede Denayer’in ön plana çıkmasını sağladı. Tudor hafta boyunca Maicon ile Denayer ikilisini defansın göbeğinde denedi. Sol bekte de kimin oynayacağı, Linnes’in nasıl döneceğine bağlı.

Çift forvete de dönebilir

Ndiaye konusunda da Senegalli orta saha oyuncusunun yorgunluk durumuna bakılacak. Tolga Ciğerci’nin forma giymesi ise mümkün görünmüyor. Tudor’un, Eren Derdiyok’u Gomis’le beraber oynatma ihtimalini düşündüğü de gelen haberler arasında.

Metin Karabaş / Fanatik

GSCimbom Portal
 
Carasso
Mariano Macion Denayer Lato
Feghouli Fernando Selçuk Yasin
Eren Gomis

Bu kadro biraz sıkıntı yaşar ama zor da olsa kazanırız.
 
senegal tek maç yapmış sıkıntı olmaz ndiayede


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son düzenleme:
Üst Alt