Galatasaray'da O Sürpriz Ribery! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da O Sürpriz Ribery!


franck-ribery(bayern-munchen)(15-04-2017).png

Galatasaray'da kulislerde konuşulanlara göre bu ismin Bayern Münih'in yıldızı Franck Ribery olduğu öne sürüldü.


Fransız oyuncuyu kiralamak için girişimlerin sürdüğü ve bu transferle Dursun Özbek ve ekibinin gövde gösterisi yapmayı planladıkları iddia edildi.

Sarı kırmızılı takımda 2004-05 sezonunda forma giyen Ribery, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle bonservissiz ayrılıp, Marsilya'nın yolunu tutmuştu.

Habertürk
 
Gelsin ulan gelsin. Zaten ona buna cuval cuval para veriyoruz, bu da gelsin de bari gözümüz futbolcu görsün.

Ndiaye ye 3 Milyon veriyoruz neredeyse, Ribery ye 5 versek cok mu.
 
Verimsiz diye 33 yaşında ki Sneijder'i yollayıp, 35 yaşında ki Ribery'yi mi alacaklar?

Ana avrat küfür ederim bak.
 
CL'de oynasaydik 1 sezon gelsin bizi ust turlara taşıyıp gitsin derdim lakin oyle bir durum olmadığı için daha genç ve ileride para kazanabilecegimiz bir oyuncu almamız lazım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gelsin para çok nasıl olsa! 5 milyon bonservis verelim sembolik münihe sonuçta daha zengin kulübüz! Yıllık 7 milyondan 3 yıllık imza attıralım tabi bedava imza olmaz 3 milyonda riberye imza parası verelim dünya yıldızı sonuçta..


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Verimsiz diye 33 yaşında ki Sneijder'i yollayıp, 35 yaşında ki Ribery'yi mi alacaklar?

Ana avrat küfür ederim bak.

sneijder kafada futbolu bitirdi, selcuk gibi.

ribery halen daha 10 numara top oynuyor. 2 sezon cağ atlatır tek basına sampiyon yapar.

eto'o 36 yasında bjk-fb almak icin sıradaydı, vermedi antalya.
 
sneijder kafada futbolu bitirdi, selcuk gibi.

ribery halen daha 10 numara top oynuyor. 2 sezon cağ atlatır tek basına sampiyon yapar.

eto'o 36 yasında bjk-fb almak icin sıradaydı, vermedi antalya.

He Sneijder kafada bitirdi, Tudor ve Dursun GS için mücadele ediyor Sneijder bitirdi kafada.

Kafada bitirdiği sezon asist kralı oldu ama 17 asistin kaç tanesi gol oldu değil mi?
 
Maalesef tarihinden ders almayan bir topluluğuz biz. Yüksek bonservis beklenen bir yatırımdı Ribery taraftarın gözbebeği ve umuduydu. Sevdiklerine sırtını dönüp kaçarak haince, alçakça kul hakkına da girerek terketti kulübümüzü. Parayıda Marsilya denen eşkıyalığı düstur edinmiş bir kulübe kazandırdı. Bu bizim hakkımızdı. Tabi bu süreçte ellerine koz veren beceriksiz yönetimimizin hakkını da teslim edelim.

Bu şeref seviyesindeki bir futbolcunun bizimle adının alınmaması bir haber değeri taşımaması lazımken maalesef hafızasızlıktan kulübümüz ve taraftarımız onurlu bir duruş sergileyemiyor.

Ben Galatasaray'ımızda yetkili bir mevkide olsaydım hemen onurlu ve net bir açıklamayla bu gibi bir futbolcuyla ilgimizin kulüp prensiplerimiz gereği bedava oynasa dahi mümkün olamayacağını açıklardım hemde haber olduğu gün ve saatte. İsterse Cristiano Ronaldo olsun bu böyle olmalı.
 
Paris seyircisi de neymar a çok para verildi diye eleştiriyor mu acaba.

neymar-messi-ronaldo-griezman bu tip adamlara ödenen paralara bakılmaz..tıpkı bizim drogbanın fahiş yıllık ücretine bakmadığımız gibi.. takımın çapına göre konuşuyorum şimdi lucas moura gelse yıllık5.5-6 alsa hangi taraftar çok vedik diyebilir ki ? her işi alakasız biçimde badou transferini bağlamaya çalışıyorsunuz
 
Madem Sneijderi niye yolladık aklım almıyor.

Evet. Bahaneleri yıllık ücretinin yüksekliği ve 65 milyon euro sınırı ise bu bahane çürüdü. Takımda asgari ücret 2,75 oldu. Ayrıca bunlar hesap bilmedikleri için sanki tek sınırımız 65 limitiymiş gibi bonservis giderini hiç hesaba katmıyorlar. Adam 1 sene maksimum performans yapacağı zamanda hemde pas verdiği adam kalitesi yükseldiği bir ortamda belhanda ile değiştirildi. Bunlar eğer 1 milyon euroluk maaş farkı için yapıldı ise bunun adını koymak mümkün değil. Tüm yöneticiler ilkokul mezunu olmalı.
 
Üst Alt