Galatasaray'da Ömer Bayram ve Şener, 11 Yolunda | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, beklerde değişime giderek Şener Özbayraklı ve Ömer Bayram’ı 11’e dahil etmeyi planlıyor.
5da23fffae298bf93a66c3b0

Bu sezon Mariano ve Nagatomo’nun beklerdeki performansından memnun olmayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, milli ara sonrası değişikliğe hazırlanıyor.

Tecrübeli çalıştırıcı; sağ bekte Şener Özbayraklı'yı, sol bekte ise Ömer Bayram’ı 11’e dahil ederek, hücumda tempoyu arttırmayı planlıyor.
 
Ömer Bayramın bek performansı da Nagatomo dan hallice. Keza Şener'in de Mariano dan daha iyi bi performans vereceğini sanmıyorum. Neyse bir de onları deneyip onlara sövelim napalım artık

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ömerin defansi zaten zayif. Önünde bir de defans yapmaya alerjisi olan Babel olursa, orda baya dökülür bence.
 
Illa isim üzerinden gitmek istemiyorum, daha doğrusu bunun tartışmasını yapmak istemiyorum. Yinede altta bir kaç isim yazıyorum. Ne kadar hızlı oynayabilecek, tempolu oynayabilecek kim varsa oynasın, ve oynamalı.

Bana göre bu isimler Şener, Yunus Akgün, Emre Mor, Ömer Bayram, Andone’dir.

Babel, Feghouli bu oyuncuların statik oyunlarından gına geldi, artık midem bulanıyor.
 
-------------Muslera----------
---Luyindama--Donk----Marcao----
-Şener--Seri---Nzonzi--Lemina--Ömer
---------Falcao---------Andone-----
 
Maryano zaten cezali.Sener rotasyon sayilmaz.Omer'i de sol bek oynatacaksa hic oynatmasin.Tasdemir veya Nagatomo olmali solda.Hepsinden onemlisi Babel ve Belhanda kulubeye alinmali.
 
ben anlamıyorum teknik heyeti de. levent şahin diyor ki pas oyunu oynayacağız bizim amacımız bu diyor derbide Seri 18'de yok... Ömer Bayram derbide oyuna girdikten sonra oyunu tamamen fb'ye verdik pas kalitesi çevre kontrolü düşük bir oyuncu zaten. Ha derse ki kaleye gidemiyoruz tempo lazım o zaman bekler neden Mariano ve Nagatomo? çok yanlış planlama yapıldı çok
 
Üst Alt