Galatasaray'da Rota Ndiaye ve Fellaini! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Rota Ndiaye ve Fellaini!


fft226_mf5155430.Jpeg

Galatasaray'ın transferdeki önceliği orta saha. Badou Ndiaye için Osmanlıspor'dan yanıt bekleyen sarı kırmızılıların, Fellaini için yaptığı görüşmeler de olumlu ilerliyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar orta saha takviyesi için Fernando'nun dışında bir oyuncu daha transfer etmek amacında. Yönetim, teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda temaslarını hızlandırdı Hırvat teknik adam, Badou Ndiaye ya da Marouane Fellaini'nin transfer edilmesini istiyor.

NDIAYE İÇİN TEKLİF YAPILDI

Galatasaraylı yetkililer öncelikle Osmanlıspor'dan Ndiaye için pazarlık masasına oturdu. Başkent ekibi, sarı kırmızılıların ilk teklifi olan 5 milyon Euro + iki futbolcu önerisini reddetti. Bunun üzerine teklifini 6 buçuk milyon Euro'ya çıkaran Galatasaray Yönetimi, Osmanlıspor'dan yanıt bekliyor.

Galatasaray yönetiminin Fellaini'nin menajeriyle yaptığı görüşmelerse olumlu ilerliyor. Sarı kırmızılılar Ndiaye transferinden sonuç alınamaması halinde Belçikalı futbolcu için girişimlerini hızlandıracak.

Geçen sezon Premier League'de 18 kez ilk 11'de oynayan Fellaini'nin Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NTV Spor
 
..........fellaini..fernando...badou..

....feguli.........gomis.......belhanda....

klasik 4-3-3 geliyor. negredo da gelsin.
 
Ndiaye yi Senol Günese 2-3 milyona verirdi serefsizler. Orkan Cinari Galatasaray istese rahat 3 bucuktan acarlardi kapiyi.
 
Fellaini+Fernando
Feghouli+Belhanda
Gomis

ligin içinden geçer N.Ş.A'da. Ama Tudor ve yönetime güvenemiyorum.
 
Muslera
Mariano Maicon Transfer Transfer
Fellaini Fernando B.N'Diaye
Feghouli Gomis Belhanda

Başarısız olma ihtimali çok düşük bir kadro ancak başarısız olunursa bunun altından kimse kalkamaz.​
 
Üst Alt