Galatasaray'da Sabri Şoku! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Sabri Şoku!



58b2797518c77302403df8d5.jpg


Yarın evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktörü İgor Tudor derbi 11'inde sürpriz yapacak. Dün 45 dakika süren taktik idmanda Tudor'un sürpriz yaparak Semih'i sağ bekte denediği görüldü.

Ligde 12 kafa golü yenmesini dikkate alan Tudor, Semih'i beke çekerek takımın hava topu sorununa çözüm üretti. Hırvat hoca, Semih'in sağ bek oynadığı iki F.Bahçe maçında gol yenmemesini dikkate aldı.

İşte Tudor'un dün Florya'da denediği 11 (4-2-3-1): Muslera - Semih, Chedjou, Hakan Balta, Carole - De Jong, Selçuk - Yasin, Sneijder, Bruma - Podolski

(Sabah)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Semih'in varlığı daha büyük zarar iken nasıl buna çözüm oluyor acaba... Ama en azından bu adamdan stoper olmayacağını anladılar, iyi iyi.
 
Takımın boyunu yükseltme adına güzel bir plan. Yoksa duran toptan kesin gol yiyeceğiz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
nihayet zeki bir hoca. semihi hiç beğenmiyorum ama semih sağ bekte stoperde oynadıığından çok daha faydalı bir oyuncu. lakin chedju balta ikilisi yerine chedju ahmet daha iyi olurdu sanki.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Boy yükselteceksek eren'i defansta oynatmalıyız malum ilerde bir halta yaramıyor bari yan topları uzaklaştırsın yeter bize.. muslera-Chedjou-Semih-Eren-Rodrigues-Selçuk-Sneijder-De jong-Yasin-podolski-Bruma :asd22:(3-5-2)
 
yeterrrrrr sabriyi görmek istemiyorummmmmmmm artık yeteeeeerrrrrrrrrrrrrr..........:mad:

önce cihan haspolatlı ile başladı sabriyle bitmiyor sagbek çilesi. Eboue gibi adam istiyorum artık.
 
Semih mi aman Allah korusun, Sabri gözü kapalı oynasın sakat sakat oynasın tek bacağı olmadan oynasın yeter ki Semih oynamasın.


TaPaTaLk
 
hakan balta ve semih yedirdi hep kornerden golleri, bari semihi aliyorsan sag beke, stoper olarak da bu ligin en cok kafa topu kazanan ahmeti koy hakanin yerine.
 
Üst Alt