Galatasaray'da Şampiyonluk Hesapları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor'u mağlup ederek zirve ile arasındaki farkı 6 puana düşüren Galatasaray'da moraller yerinde.

turk-telekom-stadi.jpg

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Medipol Başakşehir'in İstikbal Mobilya Kayserispor deplasmanında yaşadığı puan kaybını değerlendiren sarı kırmızılılar kalan 8 haftaya son derece umutlu bakıyor.

Özellikle ikinci 45 dakika'da oyuncların sergilemiş olduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik direktör Fatih Terim'in karşılaşmanın ardından oyuncularını tebrik ettiği öğrenilirken deneyimli çalıştırıcının kalan 8 haftadaki isteği 24 puanın tamamını kazanmak. Ligde birbirinden kritik karşılaşmalara çıkacak olan Galatasaray, milli aranın ardından zorlu viraja Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile başlayacak. 28. haftada Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak sarı kırmızılılar ardından iç sahada Kayserispor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'ın 31. haftadaki konuğu ise Beşiktaş olacak.

Sarı kırmızılılar, Okan Buruk ile büyük çıkış yakalayan Çaykur Rizespor deplasmanının ardından şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan ve zirvede bulunan Medipol Başakşehir'i Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda konuk edecek. Galatasaray Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonunu Demir Grup Sivasspor deplasmanında noktalayacak.

Tedavisi sebebiyle 3 haftadır takımdan uzak olan Nagatomo ve fizik olarak tam hazır olmayan Fernando'nun milli takım arasında tamamen iyileşmesi bekleniyor. Kalan 8 haftada herkese ihtiyacı olduğunun altını çizen teknik direktör Fatih Terim, Bursaspor galibiyetinin ardından oyuncularına izin verdi.

Spor Toto Süper Lig'de geriye düştüğü maçlarda en çok puan toplayan takım konumunda bulunan Galatasaray'da başta Feghouli ve Belhanda olmak üzere Ndiaye, Donk, Diagne ve Muslera gibi isimlerin bireysel olarak performanslarındaki artış teknik direktör Fatih Terim’i son derece memnun etmiş durumda.


Beinsports
 
Geriye düştüğü maçta en çok puan toplayan takım olmamız iyi mi kötü mü bilemedim. Çok kolay bir şekilde geriye düşüyoruz sonra geriye çevirmeye uğraşıyoruz.
 
Bana kalırsa kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz Başakşehir Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını kazanıp tarihi bir şampiyonluk yaşayabiliriz. Ben Başakşehirin en az 2 beraberlik daha alacağını düşünüyorum mevcut fikstüründe bizle oynayacağı maç haricinde.
 
Üst Alt