Galatasaray'da Sol Beke Sürpriz Aday: Abdelkarim Hassan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Sol Beke Sürpriz Aday: Abdelkarim Hassan


666_2015033103051785.jpg

AJANSSPOR ÖZEL HABER- Dış transferde Belhanda, Gomis ve Maicon gibi önemli isimlerle anlaşan Galatasaray, sol bek için sürpriz bir isme talip oldu.


Clichy ile görüşmeler yapan ancak oyuncunun istediği yıllık ücretin fazlalığı nedeniyle pazarlıkları sürdüren sarı-kırmızılılar, alternatif olarak Hollandalı Willems'ten sonra Katarlı Abdelkarim Hassan'ı da radarına aldı.

23 yaşında olmasına rağmen 54 kez Katar milli takımı forması giyen Abdelkarim Hassan, Katar'ın Roberto Carlos'u olarak lanse ediliyor.

Milli forma altında 8 gole imza atan Abdelkarim, Katar'ın ünlü kulübü Al Sadd forması giyiyor.

Al Sadd ile mukavelesi 30 Haziran'da sona erecek olan Abdelkarim Hassan, kulübünün sözleşme uzatma opsiyonu olmasına rağmen Avrupa'da oynamak istediğini belirterek kulüpten izin aldı. Genç oyuncunun bu isteğine sırt çevirmeyen Al Sadd yönetimi, Abdelkarim Hassan ile sözleşme yenilemeyecek.

1,86 boyundaki genç sol bek Abdelkarim Hassan, uzun boyuna rağmen etkili süratiyle de dikkat çekiyor. Güçlü ve teknik bir sol ayağa sahip olan Katarlı yıldız adayı, uzak mesafeden attığı gollerle takımının sürpriz golcüsü durumunda.

Clichy'den gelecek yanıta göre Abdelkarim Hassan'ı renklerine bağlayacak olan Galatasaray, Carole'ün Fransa kulüplerine olası transferinin akabinde, Clichy ya da Willems'e alternatif olarak da Abdelkarim Hassan'ı transfer edecek.

Ajansspor
 
Bu eleman Katar liginin çok cok üzerinde orası bir gerçek.Lakin bizim lig icin vasat kalır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
ENES DALMIS bilir bilirse bu oyuncuyu

Valla reis Omar Abdulrahman'ı sevdiğim için körfez liglerinden bir tek Al-Ain 'nin maçlarını izliyorum

Bu adam hakkında bildiğim tek şey Xavi ile aynı takımda oynuyor olması

Dün Qatar-Türkiye maçını izledim bir daha çokta bir numarasını göremedim Çok merak eden varsa takım veya lig adını arapça harfleri ile youtube/google dan aratarak kısa maç özetlerini bulabilirler
 
Bir adam icin bilmem nerenin bilmem kimi diyorlarsa uzak duracaksın. Bugün CB el cezire için basın özgürlüğü falan istemiş böyle bir muhabbetin sonucu sol bekimizde bu hasan arkadasi izleyebiliriz kim bilir belki kara para aklamanin bir parcasidir
 
Üst Alt