Galatasaray'da Sol Bekin Son Adayı Uğur Çiftçi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Sol Bekin Son Adayı Uğur Çiftçi!


112132_5247620.jpg


Ara transferde sol bek üzerine yoğunlaşan Galatasaray, Asamoah’tan olumlu yanıt alamayınca alternatifleri inceliyor. Cim-Bom, Gençlerbirliği’nin başarılı ismi Uğur Çiftçi’yi düşünürken, 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor.

Cim-Bom, sol bek transferi konusunda arayışlarını sürdürürken, Gençlerbirliği’nin başarılı ismi Uğur Çiftçi de listeye girdi.

Asamoah konusunda Juventus’tan olumlu yanıt alamayan, Patrice Evra ile ilgili henüz somut bir adım atmayan sarı-kırmızılılar, öncelikli olarak bu konu üzerine yoğunlaştı. Yabancı kontenjanı konusunda da ince eleyip sık dokuyan Galatasaray, yerli alternatifler konusunda da çalışma yapıyor.

Ara transferde hata yapmak istemeyen Cim-Bom, Gençlerbirliği’nin başarılı ismi Uğur Çiftçi’yi de gündemine aldı. İlk kez 21 yaşında iken Fatih Terim tarafından A Milli Takımı’na dahil edilen ve Belarus karşısında ay-yıldızlı formayı giyen Uğur, o günden bu yana Terim ile iyi bir ilişki içinde...

25 yaşındaki futbolcuyu gündemine alan sarı-kırmızılılar, sezon sonu başkent ekibi ile sözleşmesi bitecek olan genç futbolcu için 750 bin euro teklif etme kararı aldı. Uğur Çiftçi için ayrıca takas formülü üzerinde de duruluyor.

Cim-Bom ilgilendiği bu futbolcuyu önceki gün Gençlerbirliği ile Eskişehir arasında oynanan hazırlık maçında da mercek altına aldı. Teknik direktör Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala tarafından izlenen Uğur için yönetim girişimde bulunacak.​

Milliyet

GSCimbom Portal
 
Binali 2018 çiftçinin senesi olacak derken bunu mu kastetmişti acaba


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bir türlü bıkmadık bir türlü vazgeçemiyoruz böyle içi bomboş adamlar dan.


sent via GSC
Öyle deme forumda fanı çoktur böyle adamların. Transfer olsa kulübün parası çarçur oldu diye göbek atarlar. Sonra da en büyük Galatasaraylı biziz ayağına yatarlar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt