Galatasaray'da Toplu İstifa! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Toplu İstifa!


AJANSPOR ÖZEL- Hakan Şükür ve Arif Erdem krizinin ardından Galatasaray'da istifalar devam ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü Derneği üyeleri; Mecit Çetinkaya, Mert Mecit Çetinkaya, Hacer Zeynep Çetinkaya ve Ahu Çetinkaya yaşanan olayların ardından görevlerinden istifa ettiler.

4 üyenin istifa metni:

729230.jpg
 
"Cumhuriyet gazetesi yazarı Turan Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğu Burak Erdoğan ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in iş ortağı Mecit Çetinkaya ile yakın ekonomik ilişkilerinin olduğunu yazdı. Yücel, Çetinkaya'nın aynı zamanda Erdoğan ile ortak MB adında denizcilik şirketi olan ve "gemicik" olarak bilinen deniz taşıtlarını işleten kişi olduğunu da açıkladı."

bu herif galiba
 
Eee zaten bildiğin aile istifası deprem fln değil yani.

Yandaşlar ve rantçılar gitsin zaten.

Darısı yaşlıların başına.
 
Hainleri savunma kararindan sonra dillendirilen Ataturk marsi gercekten sacmaligin ulastigi en doruk nokta. Camiada, hatta ulke genelinde yarattigi infiali kucumsememek lazim.

Muhalefet yaptigini dusunen andavallarin nasil bir psikoloji icerisinde oldugunu merak ediyorum.
 
Son düzenleme:
Galatasaray'da Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün üyeliklerinin sonlandırılmasının ardından, Denetim Kurulu üyesi Metin Aslan kulüpteki görevinden ayrıldığını açıkladı:

[FONT=&quot]'Genel kurul iradesini hiçe sayarak birilerine yaranmak uğruna 2700 üyesinden vazgeçecek kadar şuurunu yitirmiş bir Sicil Kurulu'nda daha fazla görev almayacağımı, Pazartesi 09.00 itibari ile istifamı Sicil Kurulu Başkanına sunacağımı tüm dost ve arkadaşlarıma duyururum'[/FONT]
 
Üst Alt