Galatasaray'da transfer atağı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da transfer atağı


Sarı-Kırmızılılar, Pablo Hernandez ve Sidney Govou'yu kadrolarına katmak için çalışmalara başladı.

27-6-2009 13:6

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'ın hedefi, İspanya'nın Valencia Kulübü'nde oynayan forvet oyuncusu Pablo Hernandez ve Fransız ekip Olimpik Lyon'un yıldızlarından Sidney Govou'yu kadrosuna katmak.



Sarı-kırmızılı kulüp Servet Çetin'in Marsilya'ya transferindeki belirsizliğin sürmesi nedeniyle önceliği forvet arayışına verdi. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın öncelikle istediği Liverpool'un Hollandalı yıldızı Babel'in transferinin zora girmesi sonrasında Sarı-kırmızılılar, Pablo Hernandez ve Sidney Govou ikilisinden birini renklerine kazandırmayı planlıyorlar.



Galatasaray Kulübü'nün, mali kriz yaşayan Valencia'nın 24 yaşındaki Hernandez için istediği 7 milyon Euro'luk rakamı, 4-5 milyon Euro'ya düşürerek transferi gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.



29 yaşındaki Govou ise, Lyon'da geçen sezon sürekli forma bulamadığı için kulübünden ayrılmak istiyor.



39 kez Fransa Milli Takımı forması giyen Govou'nun, Sarı-kırmızılı takımın teklifine olumlu baktığı öğrenildi.



Öte yandan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, en kısa sürede bu iki futbolcudan birinin transferini gerçekleştirerek, takımlarının Hollanda kampına yetiştirmeyi planladığını ifade etti.





KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



DHA mı ? yani pek balon yapmazlar ama :S şaşırdım... ya inanın çok bunaldım hergün yeni bir isim yeter artık ya alın gelin birini inanın psikopata bağladı tüm taraftarımız
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



Govou eskisi gibi değil ama son maçına denk gelmiştim ş.liginde yani eskiyi mumla aratıyor :(
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



hernandez mükemmel topçu hem genç govou yu zaten herkes biliyo kaliteli bir oyuncu zaten ya bu akşam ya da yarın bir transfer haberi gelcek
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



hernandez mükemmel topçu hem genç govou yu zaten herkes biliyo kaliteli bir oyuncu zaten ya bu akşam ya da yarın bir transfer haberi gelcek







Senden 7 yaş büyüğün olarak söylüyorum. Şunu yazıp durmayın artık "bugün yarın akşam sabah 26sında kamp öncesi" gibi. Ne zamanki biter ne zamanki şartlar oturur o zaman evet kısa zamanda olması dileğimiz ama zaman vermeyin artık kusturcaksınız adamı !
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



Govou sağ forvete ilaç olur.Hernandes'i tanımıyorum.
Govou eskisi gibi değil ama son maçına denk gelmiştim ş.liginde yani eskiyi mumla aratıyor
Kewell ve Baros'da öyleydi.Bize gelen hayat buluyor.:D
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



Hernandez'de gercekten süper futbolcu'mus. Güney Afrika'a karsi birinci kez Ispanya formasini giydi. Valencia birakir mi bilmiyorum ama, 4 milyon'a satmayacagini kesin.



Sidney Govou ise bildigimiz Govou. Ama bu Govou Galatasaray'da mükemmel oynar. Kewell ve Milan Baros gibi, Galatasaray'da cok basarili bir sezon gecirecegini inaniyorum, insallah Govou önumuzdeki gunlerde Galatasaray'a imza atar.



Ayrica, Govou'nun bonsversivi; 4-5 milyon euro arasinda olmasi lazim.
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



Doğum Tarihi: 11 Nisan 1985

Boy: 173 cm

Sırt numarası: 6

Position:Orta Saha

Kulüp: Valencia (İSP)

Uluslararası Kupalar: 1International Gol: 0

Kulüp Tarihçe:

Getafe CF (İSP): 2007/2008

Cadiz CF (İSP) için Gönderen: 2006/2007Valencia CF (İSP) için Gönderen: 2005/2006Profile kadar

Rağmen herhangi bir düzeyde kendi ilçe temsil önceden sahip değil, orta saha Pablo Hernandez Güney Afrika 2009 için bir takım yer ile Valencia ile etkileyici bir 2008/09 sezonunda sonra kendini bulur. Onay sonra yaralanma ve göstermeye etkinlik Andres Iniesta devam edeceğini, çalıştırıcı Vicente Del Bosque bu 24 ile Castellon (Valencia) ve yaşındaki yerli, bir pacy ve ileriye doğru bir orta saha olur farklı türü olarak tanımlayan birisi onu değiştirmeye karar verdi çok.



CD Castellon ile başlattıktan sonra Hernandez Valencia da, gençlik akademi katıldı kime Mayıs 2006 yılında Primera Division ilk olacak. Oyuncu kredi Cadiz ile ikinci katman olarak, o Getafe ve renkler savundu süre boyunca 2007/08 önümüzdeki sezon geçirdim. Michael Laudrup bir idare altında, o puan 44 oyunda 8 kere, bir çeyrek için Madrid'de kulüp yardımcı olan UEFA Kupası'nın finalleri ve son bir Copa Del Rey.



Ancak o önce kendini kurmak için mücadele Hernandez Valencia geçen sezon gelmektedir. Mart beri olsa da, bu ve yetenekli oyuncu derece kararlı bir ilk takım nokta basılı tutarak olarak etkileyici, şüphesiz uluslararası futbol için onun hazır kanıtlamaktadır.



Google Translate:D
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



Her zaman olmayabilir bu istisnalar. Bu inanç ve istekle ilgili birşey birazda mayanın tutması. ben olmaz demiyorum sadece yaşı ve fiyatı itibariyle çokta olmasını istemediğimi söylüyorum.



Yaşı 30.Cl tecrübeside var.Son senesindeki formundan dolayı yüksek bonservis isteyeceklerini sanmıyorum.Bence iyi bir transfer olur.
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



inşallah garantisi olsa "oynar" sözünün ağzımı açmam havaalanına gider omzuma alırım lakin garantisi yok ve biz bir sistem kurmak istiyoruz aksamalar minimum ve 3. 4. derece hayati olmalı forvet - kanat hattı 4-3-3 yada 4-1-2-2-1 in olmazsa olmazı çünkü
 
Cevap: Galatasaray'da transfer atağı



Hernandez'in mevkisi sağ açık zaten :D Ah Kadir abi ah birde şu futbolcuların ismini ve mevkisini doğru yazsan süper olacak :D Govou'da sağ açık ve forvet oynayabiliyor...
 
Üst Alt