Galatasaray'da Transfer Harekatı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Transfer Harekatı!


9d1lvQ.jpg

Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Galatasaray, 3 takviye daha yaparak transferi bitirecek.


Sarı kırmızılılar, sağ kanat için Sofiane Feghouli'yi imza aşamasına getirdi. Teknik direktör Igor Tudor, Cezayirli futbolcunun bir an önce takıma katılmasını istiyor. Feghouli de West Ham United ile arasındaki alacak sorununu çözdü ve Galatasaray'la sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek.

Sarı kırmızılılar, sol bek içinse Juventus'tan Kwadwo Asamoah'la temas halinde. 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle büyük ölçüde anlaşan Galatasaray, Juventus'la görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, sarı kırmızılılar Lionel Carole için gelen teklifleri değerlendirecek.

Stoper bölgesi içinse gündemdeki isim bir kez daha Jason Denayer. Galatasaray, Belçikalı futbolcuyu yeniden kiralamak istiyor. Denayer de sarı kırmızılılarda oynamaya sıcak baksa da Manchester City, futbolcunu kiralık olarak göndermek istemiyor. Bu konuda 3 taraf arasında görüşmeler sürüyor. Denayer 2015-2016 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymişti.

NTV Spor
 
Gidenlerle bu sayı artar bence.

Muslera Eray İsmail
Mariano Linnes Maicon Serdar Ahmet Carole(?)
Fernando Ndiaye Selçuk Tolga Belhanda Yasin Sinan Garry
Eren Gomis

19 oyuncu var. Asamoah ve Feghouli gelirse 21. Kanat-forvet gelirse 22 eder. Ama Carole giderse, Sinan giderse gelecek oyuncular yetmez. Bence gidenler olursa şu andan itibaren 5 transfer olur minimum.
 
Bu 3 adamla gayet iyi kadro olur. Hocasız şampiyon olması lazım bu takımın.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Denayerle falan uğraşmaya gerek yok.. Aaşağıda yazacağım tarzda oyuncuların peşine düşmek lazım.. düşük bonservisle 1-2 yıl verim alınabilir..

robert huth:Zor bir transfer Leicester kolay kolay bırakmaz..Ama gerek boyu gerek tecrübesiyle müthiş bir katkı verir..

Vermaelen: En son hali nedir bilmiyorum ama sakatlık sorunu yoksa her türlü denemek lazım

Basa: bu adam chedjouyu -Kajeri parlatan oyuncudur Lille herkesi sattı bir bundan vazgeçmedi..Şu an kulüpsüz görünüyor son durumunu açıkçası bilmiyorum ama oynadığı dönemde Pozisyon bilgisiyle Ujfalusi vol2 ydi..

Raggi: Monaco topçusu yaşını başını almış ama bizim takıma cuk oturur

Miranda: Zor bir transfer ama İnterden gönderileceği konuşuluyor..Murillo biraz daha ön plana çıktı Mirandaya göre.. Vazgeçebilirler ama biraz tuzlu olur
 
Üst Alt