Galatasaray'da Transfer Hazırlığı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Transfer Hazırlığı!


8c0dea6312e645abb4ab6ce656354dfa.jpg


Süper Lig'de liderlik koltuğunu yeniden ele geçiren Galatasaray, ligin devre arasında transfer için girişimlerde bulunacak.


Galatasaray yönetimi devre arası transferi için harekete geçmeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, Igor Tudor'un raporu doğrultusunda 3 bölgeye takviye yapmayı amaçlıyor. Hırvat teknik adam, sol bek, sol kanat ve forvet arkasına transfer yapılmasını istedi. Yönetim, Juventus'ta forma giyen Asamoah için devre arasında resmi teklif yapacak. Geçtiğimiz transfer döneminde sarı kırmızılı ekibin uzun süre ilgilendiği Asamoah, İtalyan kulübünün teklifi son anda kabul etmemesiyle imza aşamasından dönmüştü. Sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek Ganalı oyuncu için 1.5 milyon Euro'luk teklif yapılacak. Juventus kulübü bu teklifi reddederse, Galatasaray sezon sonunda Asamoah'ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmaya çalışacak. Yönetim, devre arasında Asamoah transferinde olumsuz sonuç alınması halinde alternatif oyunculara yönelecek. Tudor'un, Asamoah olmazsa en az o kalitede bir takviye istediği belirtildi. Atletico Madrid'in sol beki Filipe Luis'in yönetime önerildiği ancak şu an net bir yanıt verilmediği ifade edildi.

KONOPLYANKA İÇİN MALİYET ARAŞTIRMASI
Galatasaraylı yetkililer, sol kanat ve forvet arkası için de çalışmalarını sürdürüyor. Florya'da yapılan toplantılarda Konoplyanka ismi gündeme geldi. Igor Tudor, Konoplyanka'nın takıma güç katacağı fikrinde. Galatasaray yönetimi, Ukraynalı oyuncu için maliyet araştırması yapmaya başladı. Bu sezon Schalke formasıyla 17 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu 3 gol atıp 4 asist yapmıştı.

NTV Spor
 
Asamoah devre arasinda olmazsa, ki olmayacak gibi duruyor, Filipe de ayrilik haberlerini biraz once yalanladi, sol bek icin onerileriniz var mi?
 
sol bek, sol kanat ve forvet arkasına transfer yapılmasını istedi.
sol bek sol kanat forvet ne kadar kulağa hoş geliyor dimi pilav döner ayran gibi :) su gibi güneş gibi ihtiyacımız var bu üç bölgeye bu üç bölgeye adam gibi takviye yapmadığımız müddetçe derbi alamayız en iyi derbi skorumuz beraberlik olur
 
Asamoah devre arasinda olmazsa, ki olmayacak gibi duruyor, Filipe de ayrilik haberlerini biraz once yalanladi, sol bek icin onerileriniz var mi?
Zeca, Ludwig, Douglas Santos, Kenedy olabilir isimler bence tabi Ludwig ve Douglas daha maliyetli ve daha zor transferler. Zeca'da kolay değil aralarında en kolayı Kenedy gibi duruyor, bunlar dışında da isim aklıma gelmiyor.
 
Asamoah iyi süre buluyor Juvede ancak Spinazzola döneceği için gelecek sezon düşünülmüyor,Oyuncuyla anlaşıldığından devre arasında artık izin isteyebilir ve sembolik bi rakama alabiliriz en olağan şekilde bakarsak,Sandroyu fazla yormamak adına bolca kullandıklarını düşünüyorum De Sciglio sakatlığı yeni yeni atlattı ikinci yarı için salabilirler belki.
 
Üst Alt