Galatasaray'da Vagner Love Sesleri! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Vagner Love Sesleri!


galatasaray_da_vagner_love_sesleri_h10370_e6e52.jpg


Galatasaray, bu sezon Alanyaspor'u 23 golle sırtlayan yıldız oyuncu Vagner Love için görüşmeler gerçekleştiriyor. Gelen ilk sinyaller olumlu.

Bu sezon 23 gol atarak Aytemiz Alanyaspor'un ligde tutunmasında bir numaralı katkıyı veren Vagner Love için Galatasaray'a, Alanya cephesinden olumlu mesajlar geldi.

32 yaşındaki oyuncuya hem yönetim hem de teknik direktör Igor Tudor sıcak bakıyor. Brezilya'lı futbolcu daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak dönemin hocası Riekerink tarafından veto edilmişti. Sarı - kırmızılı yöneticiler Vagner Love için dolaylı yollardan temaslara başladı.

Alanyaspor bonservis ücretinde anlaşma sağlanması durumunda yıldız oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi olan Love'un da Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da Vagner Love sesleri
 
:D lan ben bunu 10 gun once demistim gomis pahali wagneri aliriz hatta ligi de taniyor derler dedim. Napcaz biz bunlarla bilmiyorum
 
yakışır bize dimi 23 gol atmış neticede bizdede bi 20 tane sallaması lazım
Bruma gibi bi adam yok seneye. Bu demek en etkili adamımızı kaybediyoruz.

Garry ile falan olmaz mutlaka iyi bir kanat da lazım. Malesef Yasin yine ilk 11'in değişilmezi olacak bu gidişle.

Her türlü Eren den verimli olur Love. Adam da süper teknik var, Semihi 5 defa aynı hareket ile maymuna çevirdi her defasında da afiyetle yedi Semih aynı çalımı:D

sent via GSC
 
Baya gol atıyorda çokta kaçırıyor,ben izlediğimde 5 pozisyondan 1 tane zor atıyordu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt