Galatasaray'da Yeni Hedef Ivan Strinić! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Yeni Hedef Ivan Strinić!


38aec966421d40aaa971aa820e966dca.jpg

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un isteği üzerine sol bek konusunda girişimler hızlandı.

Östersunds maçında Carole'ün performansını yetersiz bulan Igor Tudor, yönetimden defansın soluna acil takviye yapılmasını istedi.

Bunun üzerine çalışmalarına hız veren yönetim, Napoli'nin Hırvat sol beki Ivan Strinic'i gündemine aldı.

29 yaşındaki oyuncu için 3 milyon Euro'yu gözden çıkaran Galatasaray, Strinic'i bir an önce kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Napoli ile sözleşmesi 2019 yılında bitecek Strinic, geçtiğimiz sezon 15 maçta forma giydi. 2 asist yapan deneyimli oyuncu 4 sarı kart gördü.

NTV Spor
 
Ben böyle gerizekalıca transfer şekli görmedim takım emekliler kulübü gibi oldu 29-30 dan aşşağı oyuncu almıyoruz.Bize mücadele edecek oyuncu lazım emeklilik parası kazanmaya gelecek değil.
 
Çöpün , leşin kralı. Galatasaray futbol takımının ideal sol bek karşılaştırması, lionel carole üzerinden yapılıyorsa vay bizim halimize...
 
Komisyon kokan transferdir. Maliyet olarak bonservisiyle birlikte Clichy'den ucuz değildir. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum benim kanaatim Linnes Carole'den olduğu gibi bu adamdan da iyi sol bektir. Galatasaray önce 2 orta saha transferine ve bir kanat transferine kullansın cebindeki parayı. Hala harcayacak parası kalırsa sol bek düşünür.
 
İnşallah almayız. Bunun oynadığını Hakan Balta da oynar. Bunu alırız Carole'den iyi diye sene de Strinic'ten iyisini alırız. Eksik kalsın bi taraf. Sol bek transferini de devre arası ya da sene sonunda yaparız. Carole ve Linnes orada bence yeterli olur. Sol kanada mücadeleyi seven bir kanat oyuncusu alınsın.
 
Muhteşem bir transfer olur açıkçası, son 2 senede 28 maça çıkmış bir adama bu kadar para bayılmak tam bize yakışacak bir adım.

sent via GSC
 
Üst Alt