Galatasaray'da Yine Ödeme Krizi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Yine Ödeme Krizi!


554

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Riva ve Florya satışına rağmen ödeme krizi yaşanıyor. Sarı Kırmızı kulüp personel maaşlarını ödeyemedi.


Sarı kırmızılı kulüp, personeline Nisan ayı maaşlarını ödeyemedi. Nisan ayının bitmesine sadece 4 gün kalmasına rağmen Galatasaray kulübünde çalışan personelin halen maaşları yatırılamadı.

Her ay maaş ödemeleri gecikirken Nisan ayında bu kriz deyim yerinde ise zirve yaptı. Birçok kulüp çalışanı maddi açıdan zor ve sıkıntılı durum yaşarken Başkan Dursun Özbek'in Mayıs ayının başında personeline ödeme yapmak adına yine yoğun mesai harcadığı belirtildi.
 
Adi herif yav ne yaptın o kadar parayı ?

Hiç mi kimse denetlemiyor bu adam Riva+Florya'dan gelen parayı ne yapıyor diye ?
 
Çünkü riva florya öldü fiyatına gitti.Riva florya boçları kapatsa bile elde birşey bırakmadı.Senin eline geçen 8-10 milyon civarı bir para oldu.Genel kurulda bunun açıklaması yapılmıştı.Ama dursun hala genel kurulu uyutmaya devam ediyor.
 
Çünkü riva florya öldü fiyatına gitti.Riva florya boçları kapatsa bile elde birşey bırakmadı.Senin eline geçen 8-10 milyon civarı bir para oldu.Genel kurulda bunun açıklaması yapılmıştı.Ama dursun hala genel kurulu uyutmaya devam ediyor.
Florya ve rivadan toplam gelecek miktarı nereden bikeceksin ki ihalesi bile yapılmamışken ? Dursunun bu konuda hiç bir yanlış bilgilendirmesi olmadı. Tam tersine millet resmen adamın laflarını işlerine geldiği gibi döndürerek vurma derdinde. Adamın belki tek doğru hamlesi oldu görev sürecinde. Aysal döneminde olması gerekiyordu aslında zamanlama konusunda ama o proje yürülüğü getirene kadar ömrü yetmeye bilirdi. Hukumet desteği olmadan bu işler maalesef artık imksnsız hale geldi ülkede.
 
ünal aysal diye diye milleti uyuttu hırdavat herif, kendisi riva ve florya gibi önemli mal varlıklarının parasını çöpe attı. o arazileri aysal satsaydı kulüp ihya olmuştu fosiller ona değil bu iş bilmez hain peşkeşçiye verdiler yetkiyi ve geleceğimizin içine ettiler.
 
Elbet bir gün Dursun yönetimi gidecek

Gelecek yönetim'in ilk yapacağı iş tam bağımsız bir kuruma kuruşu kuruşuna hesap ettirsin Dursun Özbek yönetimini

Adım kadar eminim bir sürü açık şaibe çıkacağından ....
 
Ben bu personalin maaslari yatmiyor haberlerini bir türlü anlamiyorum. Hadi futbolcunun alacaklari yatmaz ensesi genis nasil olsa milyonlari var bir kac ay sonra alsa parasini da farketmez ama bu normal personal icin gecerli olmamasi gerek. bu insanlar neyler geciniyor o aralar paralarini alamiyorlarsa? yoksa bizim bildigin personal her ay cok büyük paralar kazaniyordu onlarada mi pek dokanmiyor bir iki ay maas almayinca.
 
Paran yoksa Serdar Aziz gibi topçuları zengin etme. Müzmin sakat ve neredeyse sıfır katkı vermiş topçunun yıllığı personel giderine, bonservisi basket ya da voleybol şubesine harcansa kat be kat faydalı iş olurdu.
 
Üst Alt