Galatasaray'da Yunus Akgün Bilmecesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'da Yunus Akgün Bilmecesi!


Cercle Brugge, Yunus Akgün'ü istedi ama ret yanıtı aldı. 19 yaşındaki futbolcu için Belçika ekibi 2 milyon Euro'luk resmi teklifi Galatasaray'a iletti, sarı-kırmızılılar teklifi kabul etmedi. Ancak işin ilginç yanı ilk yarıda Süper Lig'de sadece 7 dakika şans verilen oyuncu Antalya kampına da götürülmedi.



1578992731302.png

Stoper ve orta saha takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da satış listesinde bulunan Belhanda'ya beklenen teklif gelmedi.

Oyuncu satmadan transfer yapamayan sarı-kırmızılı kulübün kapısı ise sürpriz bir isim için çalındı. İşte perde arkasında yaşananlar...

KAMP KADROSUNA ALINMADI

Belçika ekibi Cercle Brugge, G.Saray'ın 2000 doğumlu yıldız adayı Yunus Akgün'ü istedi ve resmi teklifini iletti.

Sarı-kırmızılılar, A Takım'da oynama şansı bulamayan Yunus için Cercle Brugge'den gelen 2 milyon Euro'luk teklifi reddetti ve "Yunus'u satmıyoruz'' cevabını verdi.

Belçika'dan resmi teklif alan Yunus, buna karşılık sarı-kırmızılı takımın 25 kişilik Belek kampına dahil edilmedi. 19 yaşındaki solak hücum oyuncusu bu sezon A Takım'da toplam 65 dakika sahada kalırken ligde sadece 7 dakika şans buldu. UEFA Gençlik Ligi'nde sergilediği 2 gol-1 asistlik performansla Avrupalı scoutların dikkatini çeken Yunus Akgün'ün Galatasaray'la sözleşmesi 2024'te sona eriyor.

Sabah​
 
Madem kadroda düşünmüyorsun ki kanı götürmüyorsun.

Böyle bir düşüncen varsa sat o zaman. Elinde niye tutuyorsun çocuğu.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hem sözleşme uzat hem hiç oynatma ilk yarıda. Bu yetmiyormuş gibi kış kampına dahi alma.

Anlaşılan hoca yine kendi ekseninde adalet dağıtıyor.

sent via GSC
 
Bu çocuk alt yaş gruplarında çok iyi ama a takımda çok kötü. vücudunu geliştirmesi lazım ya da başka şeyler bilmiyorum ama şimdilik a takım seviyesinde değil
 
Böyle gençleri büyük kulüpler geri alma opsiyonu ile satıyor. Sonraki satışından pay ve 3 sene içinde 2,5 milyon avro karşılığında geri alma hakkı ile gönderilebilir.
 
Satamiyoruz hoca belhandayi sattirmayip oynatiyor piyasa yapsin diye teklif geldi geçen sene sattirmadi bu sene de oynattı takım kaç puan kaybetti Atalay ve Taylan yerine Selçuk oynuyor bu takımda adalet nerede ???
 
Üst Alt