Galatasaray'da Zorunlu Ayrılık | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray'da Fatih Terim, çalışma disiplinini beğendiği Iasmin Latovlevici'yi yabancı kontenjanı yüzünden gözden çıkarmak zorunda kaldı.

Terim’in çalışma disiplinini ve karakterini beğendiği Latovlevici, yabancı kontenjanına takıldı. Linnes, Hakan Balta ve Latovlevici’nin yanına yapılacak yeni transferle takımdaki sol bek sayısının dörde yükseleceğini dikkate alan Fatih Terim, Rumen futbolcunun gönderilmesini istedi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli oyuncu için bonservis bedeli talep edilmeyecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 14 kişilik yabancı kontenjanını boşaltmak adına Rumen sol bek Iasmin Latovlevici’yi gözden çıkardı. Bir sol bek almasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılılarda Terim şu an için Patrice Evra’ya onay vermedi.

En kötü ihtimalle transfer yapılamazsa, Sevilla’da kiralık oynayan Lionel Carole geri çağrılacak. Hakan Balta’nın takıma dönmesi ile birlikte Linnes’in de sol bekte Latovlevici kadar başarılı olabileceğine inanan Terim, bu mevkide dört futbolcu olmasının doğru olmayacağını bildirdi.

Böyle olunca yönetim, Latovlevici’den kendisine kulüp bulmasını istedi. Latovlevici’nin karakterini beğenen Terim, oyuncuyu kadro dışı bırakmayacak. Yönetim de talip olanlardan bonservis bedeli talep etmeyecek. (Ali Naci Küçük – Hürriyet)
 
Üst Alt