Galatasaray'dan 4 bomba birden! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan 4 bomba birden!


G.Saray yönetiminin ara transferde izleyeceği strateji belli oldu.



Sarı-kırmızılıların gündemindeki isimler G.Antepli Olcan, Bursalı Serdar Aziz ve Eskişehirli Alper. Bu 3 ismin yanı sıra başkan Aysal’ın tarif ettiği “İngiltere’de forma giyen, beyaz tenli, iri ve yakışıklı’ yabancı bir santrfor transfer edilecek



G.SARAY’DA son dönemlerle ana gündem maddesi hakemlerin hatalı yönetimleri ve bu nedenle kaybedilen puanlar olsa da sarı-kırmızılılar tüm olumsuzlara inat daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken yönetim ara transferde de rakiplerine fark atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların gündeminde ise üçü yerli, biri de yabancı 4 futbolcu var. Yerli oyuncular Bursasporlu Serdar Aziz ve teknik direktör Fatih Terim’in uzun zamandır gündeminde yer alan G.Antepsporlu Olcan Adın ve Eskişehirsporlu Alper Potuk.



BERBATOV?MU?



-BURSA’NIN 21 yaşındaki stoperi geçen sezon sadece 15 maçta forma giymesine karşın bu sezon hocası Ertuğrul Sağlam’ın değişilmezlerinden oldu. 8 haftada sadece 1 maçta oynamayan Serdar bu sezon ligdeki tek golünü de G.Saray’a attı. Sarı-kırmızılıların en çok istediği oyuncuların başında gelen genç stoperin sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması da G.Saray için avantaj.



-G.ANTEPLİ Olcan da uzun zamandır Fatih hocanın radarında. Geçen sezon sadece 1 maç kaçırıp 12 gol, 2 asistlik performans sergilerken bu sezon da 5 karşılaşmada 1 gol, 1 asistle oynadı. Olcan gibi 2013 mayıs sonuna kadar kulübü Eskişehir ile sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki genç orta saha Alper de bu sezon 8’de 8 yaparak Skibbe’nin değişilmezi oldu.



-G.SARAY yönetiminin hedefi devre arasında bu üç oyuncunun yanı sıra yabancı bir santrforu kadrosuna katmak. Drogba’yı düşünmediklerini ifade eden başkan Ünal Aysal alacakları golcüyü “İngiltere’de oynayan bir tip. Beyaz tenli, iri yapılı ve yakışıklı bir tip” diye tanımlarken, bu tarif akıllara M.United’ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov’u getirmişti



m.milliyet.com.tr
 
Cevap: Galatasaray'dan 4 bomba birden!



Berbatov, Olcan, Serdar, Alper müthiş olur.



Alper, Olcan ve Serdar'ı almak çoz zor yalnız. Hepsi takımlarının en iyi adamları, çok para isterler.
 
Cevap: Galatasaray'dan 4 bomba birden!



Cok para isterler ama hepsinin sözleşmeleri de kısa süreli. Bu cok buyuk avantaj bizim için.
 
Cevap: Galatasaray'dan 4 bomba birden!



Serdar Aziz'e 6 milyon

Olcan Adın'a 5 milyon

Alper Potuk'a 4 milyon



EPL'den gelecek forvet Berbatov ise, 10-15 milyon



Fazla para harcarız ama sene başında çok az para harcadık, bunları alırsak açık ara.
 
Cevap: Galatasaray'dan 4 bomba birden!



Muslera



Eboue - Ujfalusi - S.Aziz - H.Balta



Kazım - Melo - Selçuk - Olcan



Berbatov - Elmander



--------



Aykut

G.Zan

Sabri

Çağlar

Yekta

Engin

Alper

Riera

Alper



gibi mükemmel de rotasyonumuz da olur.
 
Cevap: Galatasaray'dan 4 bomba birden!



Serdar gelsin (servet zan aydın maydın ne varsa ver getsin)



Potuk da gelsin



Olcan gelsin o da gelsin
 
Cevap: Galatasaray'dan 4 bomba birden!



Arshavın+Berbatov.Riera ve Baros´a da elveda.Normalde bu tarz 30´luk transferlere karşıyım ama bu sene şampiyonluğa acil ihtiyaç var.
 
Üst Alt