Galatasaray'dan Ayrıldıktan Sonra Ne Yaptılar? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp yoluna Avrupa ve Asya Liglerinde devam eden futbolcular neler yapıyor ?





İşte Galatasaray'dan ayrılıp Avrupa ve Asya'ya giden futbolcuların performansları:

Lukas Podolski - Vissel Kobe





Emeklilik öncesi macera olarak Japonya'yı seçen Podolski, yeni takımında 15 karşılaşmada sahne aldı, 5 kez ağları sarsmayı başardı.

Bruma - RB Leipzig



23 yaşındaki oyuncu, 9'u ilk 11'de toplam 14 maça çıktı. Galatasaray'da geçen sezon gösterdiği performanstan uzak kalan Bruma'nın 1 golü ve 1 asisti var.

Semih Kaya - Sparta Prag



Yıllardır yakasını sakatlıklardan kurtaramayan Semih, Çekya'da da kaderinden kaçamadı. Sezon başında sakatlanan futbolcu, Temmuz'dan beri sahaya çıkamadı.

Luis Pedro Cavanda - Standard Liege



Sarı-kırmızılılar'da son dönemin en kötü transferlerinden biri olarak gösterilen Cavanda, Standart Liege'de 8 maça çıkarken, hiç bir gole katkı veremedi.

Cenk Gönen - Malaga



Hiç kimsenin beklemediği bir şekilde 200 bin euro bonservis bedeliyle Malaga'ya transfer olan Cenk, hazırlık maçlarında olağanüstü kötü bir performans sergileyince sezon başlamadan bileti kesildi. Milli kaleci, İspanyol ekibinin 26 kişilik kadrosunda bu sezon hiç süre alamayan tek oyuncu oldu.

Wesley Sneijder - Nice



Galatasaray'da geçirdiği günleri mumla arayan, hocası Favre ile problem yaşayan Sneijder sadece 7 maçta şans bulabildi. Bazen 18 kişilik kadroya bile giremeyen Hollandalı oyuncu, son olarak milli takıma çağrılmamasıyla ilgili "Nice'de düzenli oynayamıyorum. Çağrılmadığım zamanlar evde boş boş oturmak çok acı veriyor" açıklamasını yaptı.

Cnn Türk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
koydugun ilk fotograf ile komik olmayami calisiyorsun yine ?

111.jpg


:asd22::asd22::asd22:
 
Üst Alt