Galatasaray'dan Badou Ndiaye Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
e4e201d931ff471da2295840ae83805a.jpeg

31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı

Osmanlıspor maçına bu şekilde çıkması risk olarak görünen oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Galatasaray.org
 
Son düzenleme:
Bize bu açıklamayı yapmak yerine kendisinin muadilini arıyorsunuzdur umarım bunu zaten 4 gün sonra hep birlikte öğreneceğiz ama o 4 günün sonunda adam gidip biz eksik kalırsak halihazırda eksik olduğumuz bölgelerde sizin ne iş yaptığınızı sorarlar haliyle.

Ndiaye dehlensin şu hareketlerinden sonra gitsin kümeye oynasın orada işte.
 
Ben şu an satılmaması taraftarıyım ama gitmek istiyorsa işler değişir. Eğer aklı kalacaksa, sezonun kalanında performansını olumsuz anlamda etkileyecekse satılsın. Bahsedilen bonservis bedelleri ile yarım sezonda %100 kar ile oyuncu satılmış olur. Ancak yerini doldurmak için çok kısa süre var. Umarım bu durumda para çar çur edilmez.
 
Üst Alt