Galatasaray'dan Beşiktaş'a red! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Beşiktaş'a red!


G.Saray'dan Kartal'a ret!

Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena hayalleri suya düştü.



Galatasaray, Beşiktaş'ın, Fiyapı İnönü Stadı'nı yeniden inşa etmeyi planladığı tarihte maçlarını Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da oynama talebine olumsuz yanıt verdi.



Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı bir yöneticinin, statlarını yapacakları tarihteki maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerini söylediğini işittiklerini belirtti. Yalçındağ, ''Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirdi.



Kaynak: Maraton
 
Cevap: G.Saray'dan Kartal'a ret!



60.000den fazla bilet isteği geliyor diye atıp tutyorlardı eğer öyleyse bizim stad küçük gelir :) olimpiyatta 80.000 kişiye oynasınlar artık kurda kuşa karşı.
 
Cevap: G.Saray'dan Kartal'a ret!



Bunları konusturan yönetimde bütün suc. Adam gibi planlı yapsalardı herseyi, yasayan her birey bu stadın bedavaya bittiginden ziyade, karsılıgında Türkiye'nin belkide en pahalı yerini devlete verdigimizi idrak edebilirdi.
 
Cevap: G.Saray'dan Kartal'a ret!



şimdi pişkinlikle çıkıp : "bizim Beşiktaş kulübü olarak maçlarımızı aslantepede oynamak gibi bir düşüncemiz hiç olmadı. Sn. fahrettin curoğlu kendi kişisel düşüncesini berlirtmiştir"



benzer açıklamaları yakında görürüz.
 
Üst Alt