Galatasaray'dan Bruma Hamlesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Bruma Hamlesi


Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, TFF'nin harcama limitlerini açıklanmasıyla harekete geçti. Arda Turan transferini resmen açıklayan sarı kırmızılı ekip, eski yıldızı Bruma’yı da gündemine aldı.

1596710882609.png


Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği limitle transferde daha rahat hareket etme şansı bulan G.Saray, eski futbolcusu Bruma konusunda somut adımlar atmaya başladı.

PSV Eindhoven takımında bekleneni veremeyen ve kiralanması gündemde olan futbolcu için devreye giren yönetim, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Hollanda'ya giderek PSV ile detayları görüşecek.

Galatasaray kariyerinde inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Bruma, performansıyla taraftarın sempatisini kazanmış ardından da 15 milyon euro karşılığında Leipzig'in yolunu tutmuştu.


SON KARAR PSV'NİN

Bruma'nın Türkiye'ye dönmeyi istediği öğrenilirken, son kararın Hollanda temsilcisinde olduğu kaydedildi.

Gine-Bissau asıllı Portekizli futbolcu, bu sezon ligde 18 maçta forma giyerken 3 gol, 3 asist yaparak takımının attığı 54 golün 6'sına doğrudan katkı sağladı.

Aspor
 
Son düzenleme:
Ben Bruma dan cok umitliydim özelikle dunya kupasindaki performansi cok iyiydi ardindan bize transfer oldu ve Iyi basladi Ribéry gibi ucuyordu ama sonradan anladik ki göz boyama

Ne yazik ki tutturamadi bi turlu ne almanya da nede hollanda da

Tudor’un tartisilan noktalari hatalari vardi Ama oyuncudan anladigini Kabul etmek lazim Bruma dan üst düzey bir oyuncu olmayacagini söylemisti ve hakli cikti
 
Valla Fatih Terim yine böyle fır fır tipli bir kanat oyuncusu arıyorsa Bruma aranan kumaş daha iyisini arasak da bulamayız
 
Üst Alt