Galatasaray'dan Doukara Hamlesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
2267134_fd4d6e5ff7a6a5de9a02f545dadfca77.jpg

Transferde önceliği forvet bölgesine veren Galatasaray’da çalışmalar sürüyor... Devre arasında iki golcü birden transfer etmeyi hedefleyen Galatasaray'ın listesindeki isimler arasında Antalyaspor’dan Souleymane Doukara'nın da olduğu ortaya çıktı.

Fransa'dan yayın yapan Foot Mercato sitesine göre; Sarı-Kırmızılı temsilciler, Antalyaspor’un 27 yaşındaki yıldızı için ilk teması sağladı. Kulübüyle 2020’ye kadar mukavelesi bulunan Senegalli futbolcu, bu sezon Kırmızı-Beyazlı formayla çıktığı 12 lig müsabakasında 6 gol attı ve 2 asist yaptı.

Antalyaspor'un Doukara için kapıyı 5 milyon euro'dan açtığı öne sürüldü. Galatasaray'ın ise futbolcu için 2 milyon önerdiği belirtildi.

Habertürk
 
Doukara ikinci forvet icin gayet iyi is yapar, Mugdata devre arasi gonderip ucuncu forvet Ali yavuz olmali. Yalniz Antalya baskani Fenerlidir en az 4m bonservis ister.
 
Açıkçası 2.forvet olarak isterim hem güçlü hem oyun aklı var premier lig görmüş adam
Seleznov muric gibilerin ismini duydukca kan beynime çıkıyor
 
Dünyada faal kaç tane profesyonel futbolcu var acaba. Biz hep gözümüzün önündekilerle ilgileniyoruz ancak.

Ek olarak Emre Utkucanın öve öve bitiremediği oyuncu havuzu içeren database'ine sokayım.

sent via GSC
 
Kasımpaşa diagneyi nereden buldu getirdi adam göl canavarı çıktı maliyeti ne bu adamın birde bize bak koskoca Galatasaray dokura seleznov haberleriyle çalkalanıyor tamam yıldız da getirme eyvallah ama ne cevherler var futbol piyasasında bir kez olsun onlara yönelin be lanet olsun sizin gibi yönetime
 
Üst Alt