Galatasaray'dan Evra Sürprizi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Evra Sürprizi!


3a8986b6ebcf945d094e4d3f53c88ed4.jpg


Ara transferde sol bek takviyesine yoğunlaşan Galatasaray'da sürpriz bir isim öne çıktı.

Galatasaray'da sol bek transferi için girişimler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen son isim Patrice Evra oldu.

Menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen 36 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

Deneyimli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamayı düşünen sarı-kırmızılı ekip, Evra ile ilgili henüz son kararını vermedi.
Bir yandan Asamoah ve Filipe Luis konusunda yanıt bekleyen Galatasaray, iki oyuncudan gelecek habere göre hareket edecek.

Marsilya'nın Vitoria Guimares ile oynadığı maçta taraftara tekme attığı için 30 Haziran 2018'e kadar UEFA organizasyonlarından men cezası alan Fransız oyuncu, Marsilya ile sözleşmesini karşılıklı feshetmişti.

Kariyerine Monza'da başlayan Evra, Nice ve Monaco forması giydikten sonra 2005 yılında Manchester United'a transfer olmuştu. İngiliz kulübünde 9 sezon kalan Evra, Juventus'ta geçirdiği 3 yılın ardından kariyerini Marsilya'da sürdürmeye karar vermişti.

NTVSPOR
 
Son düzenleme:
Yarım senelik 1 milyon garanti para verilsin.Maçbaşı yüksek tutulsun canavar gibi oynasın ve antrenör olsun bu kadar basit.
 
Arkadaşların sol beki Marcelo filan heralde beğenmiyorlar. Carole müstehak size. 6 aylık başka sol bek öneriniz varsa söyleyin çamur atmayı bırakın. İstemiyosanız Lato ile mutlu muz ortalar size o zaman
 
Drogba gelmeden öncede yaş muhabbeti vardı adam 35 yaşında geldi ve neler yaptığı hepimiz gördük. Bu tip geçmiş deneyimi sağlam adamların bizim ligde yaşı dezavantaj değil bence ölüsü şu an elindekilerden iyi iş yapar.
 
Öksüze hıyar vermişler senin gibi yamuk diye beğenmemiş
Seninki de o hesap..

kart hıyarı alıp napalım ? doğrasan cacık olmaz ısırsan dişin kesmez.
bek oyuncusu bu adam . ileri geri yapacak . sonra sabri gibi gider dönemez.
şampiyonluğa oynuyoruz sol kanadı evra amca'ya teslim edemeyiz.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Drogba gelmeden öncede yaş muhabbeti vardı adam 35 yaşında geldi ve neler yaptığı hepimiz gördük. Bu tip geçmiş deneyimi sağlam adamların bizim ligde yaşı dezavantaj değil bence ölüsü şu an elindekilerden iyi iş yapar.

6 ay oynadı sonra yatışa geçti.
 
Üst Alt