Galatasaray'dan Fatih Terim'e Teklif! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Fatih Terim'e Teklif!


kralspor8591.jpg


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bodrum'da görüştüğü Fatih Terim'e, üst düzey bir görev için teklif yaptı.

"KARAR VERİCİ SEN OL"

Özbek'in kritik görüşmede Terim'e;*"Futbolun patronu sen ol. Tüm birimler sana bağlansın. Karar verici her zaman sen ol. Seni teknik direktör olarak değil daha üst bir görev için düşünüyorum. Ancak Tudor'la nereye kadar gideceğimiz belli değil. Allah korusun kötü sonuçlar alırsak teknik direktörlük koltuğu da her zaman sizindir"*dediği öğrenildi.

İmparator, bu teklif karşısında Özbek'e,*"Galatasaray benim yuvam... Galatasaray'da her zaman görev yapmaya hazırım. Ancak bana biraz daha süre verin... Dinlenmeliyim"*cevabını verdi.

BU KADROYU FATiH TERiM YÖNETEBiLiR

Fatih Terim'in cevabı karşısında tatmin olan Dursun Özbek'in Bodrum'dan mutlu ayrıldığı bildirildi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar pahalı transferlerle güçlenen Galatasaray'da Fatih Terim'in görevin başına geçmesini istiyor.

Bunun için sosyal medyada sürekli kampanyalar başlatan G.Saray taraftarları yeni kadroyu İmparator'un yönetebileceği görüşünde.

6 KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörü olarak 8.5 sezon görev yaptı. İmparator bu süreçte 6 Süper Lig zaferi yaşadı.​

Sabah​
 
Üst düzey ne lan alt düzey Dursun! Resmen Terim gelmesin diye laf olsun diye yapılan teklif. Terim sahaya inmek ister.
 
başlayacam ceo'na da sana da dursun.o kadar meraklıysan futbolu emanet etmeye ingiltere ligindeki menajerlik sistemi gibi herşeyi terime emanet et çekil tatava yapma
 
Medya önünde poz vermek istemeyen Galatasaray Başkanı Fatih Terim ailesiyle bir restorantta yemek yerken peçete ile tekflini iletmiş.

Bunu oldukça garipseyen Fatih Terim önce şaka sanmış. Ama herhangi bir cevap yazmamış .

212848f9e8d4828a359034948608fb0e.jpg
 
Başlıycam üst düzeyine yöneticiliğine

Bu takımın teknik direktörü Fatih Terim 'dir salak saçma işlerle uğraşmayın


Kov hırvat kötlüsü Tudor 'u hemen bugün getir Terim 'i takımın başına
 
Üst Alt