Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Transfer Çalımı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Transfer Çalımı!


ganso-20-01-min.jpg


Sevilla’da istediği süreyi alamayan Brezilyalı futbolcu Ganso,, kulübü ile bağlarını koparmak üzere. ABD Ligi’ne gitmeyi düşünen Ganso için Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray da devreye girdi.

Ara transferi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Galatasaray, sürpriz bir biçimde orta sahaya takviye yapmak için harekete geçti. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Mundo Deportivo'nun haberine göre Sevilla'ya büyük umutlarla gelen ancak istediği kadar süre alamayan Ganso, kulübü ile gemileri yaktı. ABD Ligi'nde de futbol yaşamını sürdürmeye sıcak bakan Brezilyalı futbolcu için Galatasaray yönetimi hemen devreye girdi. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündeminde bulunan Ganso ile temasa geçen sarı-kırmızılılar, oyuncuyu ikna etme konusunda önemli aşama kaydetti.

Yönetim, başarılı orta saha oyuncusundan “Tamam” yanıtı aldığı an Sevilla ile görüşmelere başlayacak. İspanyolların da Sambacıyı satmaya sıcak bakabileceği ifade ediliyor. Ganso, Sevilla'da bu sezon 12 maçta 1 gol atıp, 3 de asist yapmıştı.

AMK SPOR
 
Ganso bildin yürüyor...

Ganso - Selçuk sonumuz olur...


Hasan

Tolga
B2B Ganso

Yaparsın eyvallah...Ama böylece Wes yok olur
 
Bizden uzak dursun takımda zaten herkes yürüyen adam bide bu gelmesin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt