Galatasaray'dan İngiltere'ye Bakayoko ve Cenk Tosun Çıkarması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Kolombiyalı golcü Falcao'yu kadroya katmak için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda sıcak transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Bu kapsamda İdari mejaner Şükrü Hanedar'ın İngiltere'ye gittiği ortaya çıktı.

5d495df0ae298b3cb22c7ecf

Galatasaray'da sezonun başlamasına süre kala herkesin gözü kulağı Falcao'da... Kolombiyalı golcüyü kadroya katmak için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda sıcak transfer gelişmeleri de yaşanıyor.

5d495e04ae298b3bc4b3babb

Sarı kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in raporuyla yeniden harekete geçti.Fernando ayrılığının ardından orta sahaya 6 numara takviyesi yapacak olan Galatasaray'da İdari Menajer Şükrü Hanedar, İngiltere'ye gitti.

5d495e03ae298b3bc5630552

Chelsea'de forma giyen Bakayoko'yu kiralamak isteyen Galatasaray'da, Şükrü Hanedar, İngiliz ekibi ve oyuncu ile görüşmek adına Londra'nın yolunu tuttu.

Bu transferde somut ve hızlı adımlar atılması adına İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın Pazar gecesi İngiltere'ye uçtuğu öğrenildi.Hanedar'ın, Chelsea Kulübü ve oyuncuya yaptığı teklif de ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Londra ekibine 1.5 milyon euroluk kiralama bedeli ile resmi teklif sunuldu.

İngilizlerin ikna edilmeye çalışıldığı ifade edilirken oyuncuya teklif edilen yıllık ücretin 2.8 milyon euro olduğu öğrenildi.

5d495e0466a97ceee120f596

Hanedar'ın ayrıca Cenk Tosun için de İngiltere'de girişimlerde bulunacağı ifade edildi.Bu doğrultuda Everton Kulübüyle de temasa geçilecek. (Hürriyet)




















 
Üst Alt