Galatasaray'dan Jackson Martinez İçin Sağlık Raporu Şartı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Jackson Martinez İçin Sağlık Raporu Şartı!


Jackson_Martinez_3536647b.jpg


Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray'a teklif edilen Jackson Martinez için Sarı-Kırmızılılar'ın şartını açıkladı.


Ali Naci Küçük’ün haberine göre, Jackson Martinez yaklaşık 1 ay önce Martinez’in menajeri olan Jorge Mendes’in ortağı olan menajer Ahmet Bulut tarafından Galatasaray’a önerildi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Jackson Martinez’in Türkiye’de Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı yönetime iletildi.

RAPOR İSTENDİ

Ancak devre arasında sözleşmesi feshedilen Sigthorsson’un sakatlığı nedeniyle temkinli yaşayan ve aynı duruma düşmek istemeyen Galatasaray, Ahmet Bulut’tan futbolcunun sakatlığı için detaylı sağlık raporlarını, ameliyat bilgilerini ve son durumuna dair testleri ve bulguları talep etti.

Galatasaray Sağlık Kurulu, Jackson Martinez’in raporları geldikten sonra inceleme yapacak ve yönetime tavsiyede bulunacak. Sakatlık konusunda şüphe kalmazsa 30 yaşındaki Kolombiyalı gelecek sezon Galatasaray formasını giyebilir.

GSC Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu bu adam 1 sene önce 42 milyon €'ya transfer olmuş nasıl getireceğiz bu adamı haberi yapanlar bunu da düşünüyor mu acaba?
 
Yav başımızda adam akıllı yönetim olsa transfer menajerler+komisyon üzerinden değilde takımın menfaatleri düşünülerek yapılsa çok zor değil avrupadan bu gibi bir golcü kiralayıp gelmek ...
 
Adamın yaşı 30'a dayanmış
Sakatlık sıkıntısı var
Son yıllarda ölü
Menajeri Ahmet Bulut
Komisyon koparılabilecek adam

Daha ne olsun tam bizim yönetim'in transferi ....
 
Üst Alt