Galatasaray'dan Kadeřábek'e 6 Milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray'dan Kadeřábek'e 6 Milyon Euro!


2138413101-pavel-kaderabek-1899-hoffenheim-33ef.jpg

Galatasaray'da sağ bek transferinde yeni bir isim daha gündeme geldi. Sabri ile yollarını ayıran, Cavanda'nın disiplinsiz hareketleri yüzünden kampta kadro dışı kalmasının ardından sağ bek arayışlarına hız veren sarı kırmızılıların Hoffenheim'da forma giyen Pavel Kaderabek ile ilgilendiği öne sürüldü.


Galatasaray'ın, Pavel Kaderabek ile ilgilendiği yönündeki iddiaları ise Çek futbolcunun menajeri Kolar doğruladı. Viktor Kolar, Çek basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'ın teklifi olduğunu doğruladı.

Pavel Kaderabek'in menajeri Viktor Kolar yaptığı açıklamada, "Kaderabek için Bayern Münih'in teklifi doğru değil ama Dortmund ve Roma'nın ciddi bir ilgisi oldu. Ayrıca Galatasaray da 6 milyon euro ödemeye hazır. Hoffenheim'in bu rakama Kaderabek'i satması muhtemel" ifadelerini kullandı.

Futbol Arena
 
3.5 sene önce önererek Dünya Kupası oynanmadan kadromuza katalım demiştik. O zaman alsak ve Telles kalsa şu an 25 yaşında zıpkın gibi 2 bek ile oynuyorduk.
 
Paralari orta sahaya gömseniz önce diyorum. Hala orta saha icin öne cikan bir ismi gectim dogrudürüst bir arayis ve istek var mi onu bile bilmiyoruz.

Adam akilli orta saha almazlarsa kötü orta sahali 4.sezonumuza girecegiz.
 
Bu tip önemli futbolculara heyecan yapmayı bıraktım artık. İmbula Lemina falan. Çok önemli isimler ortaya atılıyor ama zor oldukları için olmuyor haliyle . Alamayız boşuna heyecan bari yapmayalım.
 
Aysal olsaydı Lahm'ı kandırıp alırdık futbolu bırakmazdı imza parası 10 milyon verirdik 3 sene oynardı taş gibi.
 
Üst Alt